Ας πούμε ότι βρίσκονταν ξαφνικά 3.500 δολάρια (περίπου 2.800 ευρώ) στην διάθεσή σου. Τι θα έκανες μ'αυτά; Shopping μέχρι τελικής πτώσης, ταξίδι στο εξωτερικό,οικονομίες, μεταπτυχιακό...οι επιλογές είναι πολλές. Υπάρχει όμως και μία, που μάλλον δεν περνάει απ'το μυαλό σου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, οι Αμερικανίδες που τους περισσεύουν τα χρήματα έχουν την δυνατότητα ν'αποκτήσουν το στήθος των ονείρων τους για ένα 24ωρο. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με ειδικές ενέσεις αλατούχου διαλύματος, οι οποίες μεταμορφώνουν σταδιακά ένα στήθος μεγέθους Α σε στήθος μεγέθους D. 

Το συγκεκριμένο κολπάκι φαίνεται να χρησιμεύει ιδιαίτερα σε πάρτυ, γάμους, ρομαντικές μονοήμερες εξορμήσεις με το έτερον ήμισυ, σε εκδηλώσεις του κόκκινου χαλιού αλλά κυρίως στο να μπερδεύει τους ανθρώπους που σε είδαν πριν την μετάλλαξη και ακόμα περισσότερο αυτούς που πρόκειται να σε ξαναδούν...ξεφούσκωτη.

Η γνώμη μας; Αν είναι τα σκάσεις για ν'αποκτήσεις μεγαλύτερο στήθος, καλύτερα πήγαινε κατευθείαν χειρουργείο για κάτι πιο μόνιμο!

Εσύ τι λες; Θα το δοκίμαζες ποτέ;