Αυτό το φθινόπωρο κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου. Τη νέα αρχή που έχεις ανάγκη. Τα «Ουράνια τόξα, τότε και τώρα», το βιβλίο για ενήλικες της Νικολέττας Λέκκα, σου συστήνει μια απρόσμενη ιστορία που θα νιώσεις σα να περίμενες καιρό!

Μια λακκούβα θα φέρει κοντά τον Κι και τον Ω, δυο ήρωες από μια αληθινά φανταστική εποχή. Μαζί ήταν κάποτε το «Ωραίο ΠαρεάΚΙ» που βάλθηκε να κατακτήσει το Ουράνιο Τόξο! Θέλαν τόσα πολλά να αλλάξουν και άναψε η φλόγα μέσα τους, το πάθος, η δύναμη. Όμως η φλόγα ξέφυγε και έκαψε ό,τι πήγε να ανθίσει…  Έτσι δεν έγιναν «όλο» το ουράνιο τόξο.

Παρέα με τη συνέχειά τους, το μικράΚι, έχουν ξανά την ευκαιρία να βάλουν ένα τέλος στην ιστορία τους. Θα καταφέρουν όμως να γίνουν τα ουράνια τόξα που κυνήγησαν; Τι θα γίνει η λευκή σελίδα για τη νέα αρχή τους; Αυτή που θα τους φέρει στην πιο βαθιά βουτιά τους. Γιατί είναι για τα βαθιά οι ήρωες αυτοί.   

Τα «Ουράνια τόξα, τότε και τώρα» είναι η δεύτερη ιστορία που συστήνει η Νικολέττα Λέκκα μέσα από τις εκδόσεις ΓΕΛΛΑΣ.  Το βιβλίο με το σκληρόδετο εξώφυλλο συνοδεύουν μοναδικά οι εικόνες που έφτιαξε η Ευτυχία Βλάχου, ένα εξάχρονο κορίτσι που φέρνει την ειλικρινή ματιά της σε μια τόσο ιδιαίτερη ιστορία. Το αποτέλεσμα, μια υπέροχη έκδοση που θα θες να χαρίσεις σε όποιον νοιάζεσαι, άλλον ή εσένα!

Για παραγγελίες: στο τηλέφωνο 6985551022, στο email: info@namougellas.com, στο e-shop των Εκδόσεων ΓΕΛΛΑΣ: namougellas.myshopify.com και στα αγαπημένα σου βιβλιοπωλεία.