Μάθε από το πώς θα κάνεις τα στενά παπούτσια σου να ξεχειλώσουν μέχρι πώς θα κάνεις τα καλσόν σου να κρατήσουν για πάντα!

1. Χρησιμοποίησε λακ για να μη φεύγουν πόντοι από τα λεπτά καλσόν. Ψέκασε όλη την επιφάνεια τους πριν το φορέσεις και θα γίνει πιο ανθεκτικό.  

2. Βγάλε τους λιπαρούς λεκέδες με ταλκ. Ρίξε μπόλικο ταλκ πάνω στο λεκέ από σάλτσα, άφησέ το για μια ώρα να απορροφήσει τη λιπαρότητα και στη συνέχεια πλύνε το ρούχο κανονικά, στο χέρι ή το πλυντήριο.

3. Τσαλακώθηκες λίγο πριν φύγεις; Χρησιμοποίησε την πρέσα των μαλλιών! Εάν διαπίστωσες ότι υπάρχει μια μικρή τσάκιση στο γιακά ή το μανίκι σου και είσαι ήδη έτοιμη να φύγεις, σιδέρωσέ τη με την πρέσα των μαλλιών σου σε μέτρια θερμοκρασία.

4. Μαλάκωσε ένα σκληρό φερμουάρ με βαζελίνη. Βούτηξε ένα κομμάτι βαμβάκι στη βαζελίνη και τρίψε το ελαφρά κατά μήκος του φερμουάρ για να γίνει πιο χαλαρό.

​5. Σε στενεύουν οι καινούριες μπαλαρίνες  σου; Γέμισε δύο μικρά σακουλάκια με νερό, βάλτα μέσα στα παπούτσια και άφησέ τα στην κατάψυξη όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί, βγάλε τα σακουλάκια και δοκίμασέ τα! Λογικά, θα έχουν ανοίξει κατά μισό νούμερο.

6. Πέρασε τα ψεύτικα κοσμήματα με διάφανο βερνίκι νυχιών για να μην χαλάσουν και να μην ξεθωριάσει το χρώμα τους.  

7. Κάλυψε τα φθαρμένα τακούνια με γκλίτερ. Οι αγαπημένες σου γόβες είναι για πέταμα επειδή τα τακούνια έχουν γδαρθεί. Μπορείς να τις κάνεις σαν καινούριες και ακόμα πιο εντυπωσιακές απλώνοντας λίγη κόλλα πάνω στα τακούνια και καλύπτοντας την επιφάνειά τους με γκλίτερ σε σκόνη

8. Βγάλε τους λεκέδες από τα καστόρινα παπούτσια με λίμα νυχιών. Παλά τρίξε ελαφρά το σημείο με μια χάρτινη λίμα και θα καθαρίσει. 

9. «Εξαφάνισε» τις ράντες του σουτιέν σου για να το φορέσεις με με μπλούζες με παρτούς ώμους. Απλά ένωσε τις δύο ράντες στη μέση της πλάτης με έναν συνδετήρα!

10. Καθάρισε τους λεκέδες από ιδρώτα με λεμόνι! Οι λεκέδες από ιδρώτα ή και αποσμητικό ακόμα και στα λευκά ρούχα εξαφανίζονται αν τους ψεκάσεις με λεμόνι (βάλε το χυμό μέσα σε ένα μπουκαλάκι με σπρέι), πριν τα πλύνεις.