Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την στιγμή πoυ γνωστή πλατφόρμα streaming αποφάσισε να συμπεριλάβει στη συλλογή της, τη σειρά Bold Type. Και φυσικά όλοι εμείς οι παλιοί-λάτρεις της σειράς χαρήκαμε πάρα πολύ!

Η αμερικάνικη κωμική-κοινωνική σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Freeform, στις 11 Ιουλίου του 2017 και αγαπήθηκε αμέσως από μικρές και μεγάλες ηλικίες. Γεγονός που οδήγησε στην δημιουργία τεσσάρων τηλεοπτικών σεζόν. Tην άνοιξη του 2021, αναμένεται να δούμε μία ακόμα επιπρόσθετη σεζόν της σειράς.

Πολλοί είναι αυτοί που συνδέουν το Bold Type με με μία σύγχρονη εκδοχή του Gossip Girl και όχι αδίκως, αφού λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη, είναι αρκετά μοντέρνο και επικεντρώνεται στην ζωή τρίων νέων κοριτσιών. Η σειρά αυτή, όμως, εστιάζει σε ένα περιοδικό της Νέας Υόρκης, το Scarlett φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα και ειδήσεις που ανήκουν στην επικαιρότητα και έχουν στόχο να μας προβληματίσουν. Συνεπώς, δεν είναι μόνο μία απλή girly-σειρά αλλά θίγει και σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.

H σειρά είναι εμπνευσμένη από τη ζωή της πρώην αρχισυντάκτριας του Cosmopolitan, Joanna Coles. Μία δημοσιογράφος, μία social media-expert και μία fashion-designer αποτελούν μία ομάδα φίλων που δουλεύουν στο ίδιο περιοδικό. 

 Στο περιοδικό αυτό κυριαρχεί η αρχισυντάκτρια Jacqueline, την οποία ενσαρκώνει η Melona Hardin.

Ας γνωρίσουμε όμως τις τρεις βασικές ηρωίδες. Tην Τζέιν, την αρθρογράφο του περιοδικού ενσαρκώνει η ηθοποιός Κatie Stevens, ενώ την Κατ, την υπεύθυνη των κοινωνικών δικτύων υποδύεται η ηθοποιός Aisha Dee. Τέλος, η Μeghan Fahy ενσαρκώνει τη Σάτον, η οποία είναι λάτρης της μόδας.

Η σειρά κέρδισε μεγάλο έδαφος τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να κερδίσει ακόμα περισσότερο, με την προσθήκη της στην πλατφόρμα online streaming. Εμείς έχουμε ήδη πειστεί να τη δούμε!