Μια μάσκαρα από τη SEPHORA COLLECTION, η SIZE UP - IMMEDIATE SUPERSIZED VOLUME MASCARA χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στη στιγμή ενώ ταυτόχρονα δίνει μήκος και καμπύλη στις βλεφαρίδες για θεαματικό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα.

Κάντε την κάθε μέρα μεγάλη!

Ο όγκος των βλεφαρίδων σας δεν είναι ποτέ υπερβολικός: ενισχύστε τον ακόμα περισσότερο! Η μάσκαρα Size Up χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στις βλεφαρίδες σας σε δευτερόλεπτα: μεγαλύτερος όγκος κατά 180%* μετά από λίγες μόνο εφαρμογές. Χάρη στην εξαιρετικά προσαρμόσιμη σύνθεσή της, η μάσκαρα μπορεί να εφαρμοστεί σε στρώσεις και να χαρίσει εντυπωσιακό όγκο. Περάστε από το L στο XXL σε δευτερόλεπτα!

Τι κάνει τη διαφορά

Η vegan** και μακράς διάρκειας σύνθεση, που είναι εμπλουτισμένη με μικροσφαιρίδια που χαρίζουν όγκο, συνδυάζεται με ένα βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας για όγκο στη στιγμή. Οι κοντές τρίχες στο κέντρο καλύπτουν τέλεια τις βλεφαρίδες δίνοντάς τους εντυπωσιακό όγκο και βαθύ μαύρο χρώμα. Οι μακρύτερες τρίχες στις άκρες εξυπηρετούν την εφαρμογή της σύνθεσης κατά μήκος των βλεφαρίδων ώστε να δείχνουν πιο μακριές, γυριστές και τέλεια διαχωρισμένες.

H Size up κυκλοφορεί σε ακόμα μεγαλύτερη συσκευασία με χωρητικότητα 14ml!

* Μέσο αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε μετά από 20 εφαρμογές. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε 24 ψεύτικες βλεφαρίδες.

**Σύνθεση που δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.


Τολμήστε να πάτε τις βλεφαρίδες σας στο επόμενο επίπεδο δίνοντάς τους εντυπωσιακό όγκο!

1. Ξεκινήστε από τη βάση των βλεφαρίδων και κατευθύνετε το βουρτσάκι με μικρές απαλές κινήσεις προς τα πάνω για να απλώσετε το προϊόν.

2. Επαναλάβετε απλώνοντας μάσκαρα κατά μήκος των βλεφαρίδων μέχρι να καλυφθούν πλήρως με χρώμα.

3. Εφαρμόστε όσες στρώσεις χρειάζεται μέχρι να δώσετε στις βλεφαρίδες σας εντυπωσιακό όγκο και να επιτύχετε ένα θεαματικό αποτέλεσμα!

 

POCKET PALETTE

Μια συλλογή από μίνι παλέτες σκιών για τα μάτια για ατελείωτο παιχνίδι. Game is never over με την Pocket Palette! Παίξτε με αυτές τις μίνι παλέτες σκιών για τα μάτια και δημιουργήστε περισσότερους από 400 εύκολους συνδυασμούς.

Επίπεδο 1: Μπείτε στο παιχνίδι των χρωμάτων και αντιμετωπίστε όλες τις προκλήσεις με αυτές τις παλέτες, καθεμία από τις οποίες αποτελείται από έναν συνδυασμό 6 σκιών για τα μάτια. Μπλε, δαμασκηνί, θερμές και ψυχρές καφέ αποχρώσεις: δημιουργήστε απεριόριστα look!

Επίπεδο 2: Γίνετε ανίκητοι στο παιχνίδι των υφών και των χρωμάτων. Μεταξένια ματ, κρεμώδεις μεταλλικές αποχρώσεις και εκθαμβωτικά γκλίτερ, περάστε πανεύκολα από το ένα look στο άλλο και παίξτε με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς με αυτές τις μίνι παλέτες σκιών για τα μάτια. Όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς!

Επιπλέον: Game is never over χάρη σε αυτές τις παλέτες με τη μοναδική τιμή! Δεν υπάρχει πια δικαιολογία για να μην τις αποκτήσετε όλες! Δημιουργήστε δυναμικά μακιγιάζ συνδυάζοντας όλες αυτές τις παλέτες με τη μοναδική τιμή: χάρη στις Pocket Palettes το μακιγιάζ είναι πιο εύκολο από ποτέ. Η μικρή συσκευασία τους είναι ιδανική για να ανανεώσετε το μακιγιάζ των ματιών σας οποιαδήποτε στιγμή όπου κι αν βρίσκεστε! Μπορείτε να επιλέξετε να τις εφαρμόσετε με τα δάχτυλα ή χρησιμοποιώντας ένα vegan πινέλο για τα μάτια και στη συνέχεια να ολοκληρώσετε με μια πινελιά μάσκαρα Size Up. Μια μίνι παλέτα σκιών για τα μάτια η οποία έχει παρασκευαστεί με τρόπο υπεύθυνο προς το περιβάλλον.


Η Pocket Palette είναι η πρώτη παλέτα Sephora Collection με συρόμενο άνοιγμα, κατασκευασμένη από χαρτόνι (προέρχεται από δάση που υπόκεινται σε βιώσιμη διαχείριση), χωρίς καθρεφτάκι ή μαγνήτη. Η καινοτόμα συσκευασία της διαθέτει συρόμενο άνοιγμα που αποκαλύπτει τους χρωματικούς συνδυασμούς.

Συμβουλές Χρήσης

Πώς να εφαρμόσετε τους συνδυασμούς της παλέτας με τις ψυχρές καφέ αποχρώσεις;

1. Εφαρμόστε την απόχρωση 1 σε όλο το κινητό βλέφαρο.

2. Εφαρμόστε την απόχρωση 6 στο κόκκαλο του ματιού και απλώστε την.

3. Φωτίστε το βλέμμα εφαρμόζοντας την απόχρωση 2 στην εσωτερική γωνία του ματιού.

4. Εφαρμόστε την απόχρωση 5 στο κέντρο του βλεφάρου για περισσότερη ένταση.

5. Τονίστε τις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων με την απόχρωση 4.


Πώς να εφαρμόσετε τους συνδυασμούς της παλέτας με τις δαμασκηνί αποχρώσεις;

1. Εφαρμόστε την απόχρωση 1 σε όλη την επιφάνεια του βλεφάρου.

2. Για να δημιουργήσετε χρωματική διαβάθμιση, εφαρμόστε την απόχρωση 3 στην εσωτερική γωνία, την απόχρωση 5 στο κέντρο του βλεφάρου και την απόχρωση 4 στην εξωτερική γωνία του βλεφάρου. Απλώστε καλά για να επιτύχετε σβησμένο αποτέλεσμα.

3. Απλώστε την απόχρωση 1 στην εσωτερική γωνία του ματιού για ακόμα περισσότερο φως.


Πώς να εφαρμόσετε τους συνδυασμούς της παλέτας με τις θερμές καφέ αποχρώσεις;

1. Εφαρμόστε την απόχρωση 1 σε όλη την επιφάνεια του βλεφάρου.

2. Για να δημιουργήσετε χρωματική διαβάθμιση, εφαρμόστε την απόχρωση 5 στην εσωτερική γωνία, την απόχρωση 2 στο κέντρο του βλεφάρου και την απόχρωση 4 στην εξωτερική γωνία του βλεφάρου και στη συνέχεια απλώστε για να πετύχετε ένα σβησμένο αποτέλεσμα.

3. Τονίστε τις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων με την απόχρωση 3.