Η πανδημία προκάλεσε πολλές αλλαγές, όχι μόνο στην καθημερινότητά μας αλλά και στη ρουτίνα των μαλλιών μας. Αναγκαστήκαμε να κρατήσουμε πιο φυσικά χρώματα και να τα αφήσουμε να μακρύνουν, κάτι που έγινε και τάση για το 2021.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι νέες χρωματικές επιλογές και ποια κουρέματα θα επικρατήσουν αυτή τη νέα χρονιά;

 

1. BALAYAGE & HIGHLIGHTS

Τo balayage και οι παρόμοιες τεχνικές, όπως το ombre, θα συνεχίσουν να αποτελούν μόδα και το 2021! Μπορεί το κλασικό ξανθό χρώμα να αποτελεί μια old- time classic επιλογή, αλλά το ξανθό, σε πιο φυσικούς τόνους, μέσω του painting, όπως και τα highlights φωτεινών χρωμάτων θα δώσουν μια πιο φυσική λάμψη στα μαλλιά!

 

2. MEDIUM HAIR

Τα καρέ μαλλιά ήταν αναμφισβήτητα μεγάλη τάση για το 2020. Το 2021 θα συνεχίσουν να αποτελούν μόδα. Τα λεγόμενα medium-hair, τα μαλλιά μεσαίου μήκους, είναι, όμως, αυτά που θα μας απασχολήσουν περισσότερο, καθώς τα μακριά μαλλιά δεν αποτελούν πλέον τόσο ισχυρή μόδα ενώ και τα κοντά δεν αφήνουν περιθώρια για πολλούς πειραματισμούς.

 

3. ΒLORANGE HAIR

Για τις ξανθιές κοπέλες, που θέλουν να κάνουν μια αλλαγή τη νέα χρονιά, χωρίς όμως να αποχωριστούν το αγαπημένο τους ξανθό, το blorange colour, αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Αποχρώσεις δηλαδή του ξανθού και του πορτοκαλί που δημιουργούν έναν γλυκό και φυσικό χρωματισμό.

 

4. ΣΚΟΥΡΑ ΡΙΖΑ

Μπορεί η πανδημία να μας υποχρέωσε να κρατήσουμε τον φυσικό χρωματισμό της ρίζας αλλά το αποτέλεσμα, τελικά, άρεσε και επικράτησε.

 

5. BANGS (ΑΦΕΛΕΙΕΣ)

Οι αφέλειες ήρθαν ξανά στην μόδα το 2020. Το 2021, θα συνεχίσουν να μας απασχολούν.

 

6. STRAWBERRY BLOND

To ‘’φραουλένιο’’ ξανθό χρώμα του 2020 θα συνεχίσει να αποτελεί trend για το 2021. Μην το ξεχνάς από τις επιλογές σου.