Για τις κρύες μέρες του χειμώνα, το καλύτερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας δεν είναι άλλο από ένα πανωφόρι! Όχι μόνο μας κρατάει ζεστές, αλλά συμπληρώνει το outfit, δίνοντάς του την τελική πινελιά που ολοκληρώνει το στυλ μας.

Συγκεντρώσαμε τις τάσεις που κυκλοφορούν, για να εμπνευστείς και εσύ για τις κρύες μέρες που ήρθαν ήδη.

Τα παλτά έχουν την τιμητική τους κάθε χρονιά. Το πιο απλό και κλασσικό χρώμα παλτού, το μαύρο, δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, αφού μπορεί να συνδυαστεί με τον πιο εύκολο και κομψό τρόπο.

Μεγάλη απήχηση έχουν, επίσης, τα παλτά σε καμηλό, εκρού και γκρι χρώμα.

Μολονότι, το γαλάζιο είναι ένα κατεξοχήν καλοκαιρινό χρώμα, δημιουργεί το απόλυτο-elegant χειμερινό παλτό.

Ένα μοντέρνο καρό κάνει πάντα το στυλ σου πιο εκκεντρικό! Θυμήσου αυτή την συμβουλή και επένδυσε σε ένα αντίστοιχο κομμάτι.

Τόσο στα social media, όσο και στις πασαρέλες, αναδεικνύονται πανωφόρια με διπλές υφές υφασμάτων, όπως για παράδειγμα καστόρι σε συνδυασμό με δέρμα, μαλλί με πολυέστερ ή δέρμα με μαλλί. Ενδιαφέρον αλλά πιο σοφιστικέ! 

Τα puffer-jackets όπως και τα αντιανεμικά βγαίνουν σε πολλά διαφορετικά χρώματα και ολοκληρώνουν τέλεια τα πιο άνετα και casual outfits. Θα βολέψουν στις μετακινήσεις με κωδικό 6.

Τα δερμάτινα μπουφάν αποτελούν old time classic επιλογή. Κομψά & rock αναδεικνύονται με ένα κόκκινο λίπστικ. 

 Tα πιο ριχτά δερμάτινα μπουφάν πρόκειται να φορεθούν πολύ φέτος, όπως επίσης και το εκρού δερμάτινο μπουφάν, το οποίο σε συνδυασμό με τις γούνινες λεπτομέρειες, θα απογειώσει το καθημερινό στυλ σου!

Το δερμάτινο παλτό αποτελεί μια πρωτότυπη επιλογή. Αν δανειστείς από την μητέρα σου ένα vintage κομμάτι από την γκαρνταρόμπα της ή βρεις σε αγορές με μεταχειρισμένα ένα αντίστοιχο, μην διστάσεις να το αγοράσεις. Μπορεί να μην σε κρατήσει ζεστή στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αλλά όλες τις υπόλοιπες ηλιόλουστες ημέρες του χειμώνα, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!