Το κίτρινο είναι ένα ‘’παρεξηγημένο’’ χρώμα, καθώς οι περισσότερες κοπέλες δεν το προτιμούν στις εμφανίσεις τους. Υπάρχουν, βέβαια, και οι πιο τολμηρές, οι οποίες επιβεβαιώνουν πως το κίτρινο χρώμα, με τους σωστούς συνδυασμούς, αναδεικνύει και φωτίζει το πρόσωπο και τα μαλλιά. 

Το 2021 έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και στον χώρο της μόδας, με νέες προτάσεις. Μια από αυτές είναι και η επιλογή του λεγόμενου ‘’illuminating’’ χρώματος. Του έντονου και ζωηρού κίτρινου, που μαγνητίζει τα βλέμματα. Χωρίς να ξεχνάμε αυτό που λέει η Blake Lively, το κίτρινο είναι το χρώμα του 2021. 

 

 

Πώς, όμως, μπορώ να το εντάξω στην γκαρνταρόμπα μου; 

Η Caroline Daur, επιλέγει να φορέσει ένα κατακίτρινο maxi ριχτό φόρεμα.

Μπορεί να αποτελεί μια κατεξοχήν καλοκαιρινή επιλογή αλλά εφόσον έχουμε διανύσει τον μισό χειμώνα στο σπίτι, μας επιτρέπουμε να κάνουμε και καλοκαιρινά όνειρα. Το κίτρινο φόρεμα είναι ιδιαίτερα έντονο και γι' αυτό δεν χρειάζεται πολλά αξεσουάρ. Η δημοφιλής influencer έχει προσθέσει μόνο τα σκουλαρίκια της.

Τα σατέν φορέματα είναι μια πολύ αγαπημένη επιλογή ρούχων για πολλές κοπέλες. Το σατέν σε συνδυασμό με το κίτρινο τραβάει σίγουρα όλα τα βλέμματα.

Και άμα αναρωτιέσαι, τι τσάντα πρέπει να διαλέξεις, η blogger Emitaz, δίνει την λύση. Μα φυσικά ένα τσαντάκι, σε χρώμα καφέ. Η εδραιωμένη αντίληψη πως το κίτρινο χρώμα ταιριάζει περισσότερο στις ξανθιές, είναι σαφώς λανθασμένη. Κάτι που επιβεβαιώνει και η παραπάνω φωτογραφία.

 

Μια πιο ιδιαίτερη επιλογή είναι το κίτρινο πλεκτό ζιβάγκο, όπως ακριβώς φορέθηκε και από την Gigi Hadid. Δες και την λεπτομέρεια στο μακιγιάζ των ματιών της στην κεντρική φωτό που επιλέξαμε. 

Δεν θέλεις να επενδύσεις σε ένα τέτοιο κομμάτι; Ακόμα και ένα απλό φούτερ, σε κίτρινο χρώμα, είναι ικανό να δημιουργήσει μια εκκεντρική εμφάνιση. Ευκολοφόρετο και χαρούμενο, θα το χαρείς φέτος αλλά και αργότερα... 

Για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα, οι πιο τολμηρές δεν θα φοβηθούν ένα κίτρινο παλτό. Σκέψου το γιατί αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή που θα σε τοποθετήσει στο επίκεντρο της μόδας και μπορείς να επανέρχεσαι σε αυτή χωρίς να χάνεις το στυλ σου. 

Εκτός, όμως από τα ρούχα, μπορείς να δοκιμάσεις το κίτρινο σε πολλά αξεσουάρ. Για παράδειγμα δες χαριτωμένα αξεσουάρ μαλλιών...

 

... αλλά και κίτρινα παπούτσια και τσάντες που μπορούν να απογειώσουν ένα απλό outfit και να του δώσουν παραπάνω πόντους προσωπικού στυλ.