Η εποχή των Χριστουγέννων πλησιάζει και πάντα μας γεμίζει με χαρά, έστω κι αν έχουμε κοντά μας μόνο λίγους αγαπημένους και δύο βήματα πιο μακριά και τους άλλους δικούς μας ανθρώπους!

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για όλους μας, αλλά η Caudalie είναι και φέτος εδώ να μας υπενθυμίζει πως κάποια πράγματα μένουν αναλλοίωτα! Άλλη μία χρονιά, η αγαπημένη μας Caudalie δημιούργησε μια σειρά με μοναδικά εορταστικά σετ, γεμάτα ομορφιά και σεβασμό στο περιβάλλον.

 

Ανακαλύψτε τα σετ της Caudalie με τα best seller προϊόντα

 

... και βάλτε τα πιο τέλεια δώρα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή στείλτε τα στους φίλους σας!

  • Beauty Elixir - με την αγορά αυτού του kit αποκτάτε το Beauty Elixir και μαζί δώρο το Instant Foaming Cleanser και την Instant Detox Mask. Μια συλλογή γεμάτη αποτελεσματικότητα, που επαναφέρει στην επιδερμίδα τη φυσική της ακτινοβολία.
  • Vinosource Sorbet - με την αγορά αυτού του kit αποκτάτε το Vinosource Moisturising Sorbet και μαζί δώρο το Instant Foaming Cleanser και το Vinosource S.O.S Thirst Quenching Serum. Το μυστικό για ένα σωστά ενυδατωμένο δέρμα, με ελαστικότητα, χωρίς ερεθισμούς.
  • Thé des Vignes - με την αγορά αυτού του kit αποκτάτε το άρωμα Thé des Vignes Fresh Fragrance με νότες από λευκό μόσχο, νερολί και τζίντζερ και μαζί δώρο το Thé des Vignes Shower Gel και την Thé des Vignes Nourishing Body Lotion. Ένα υπέροχο Kit που θα δώσει ένα διακριτικό και αισθησιακό άρωμα στην επιδερμίδα.
  • Cocooning Body Care - το ιδανικό δώρο για άμεση ευεξία στο σπίτι σε μια υπέροχη mini καπελιέρα.
  • Mε την αγορά του Vine Body Butter, αποκτάτε δώρο την Hand and Nail Cream.
  •  

Και το 2021, η Caudalie μένει πιστή στην υπόσχεσή της σε μια κοσμητολογία πιο εκλογικευμένη και δεσμευμένη στην προστασία του περιβάλλοντος και διπλασιάζει τις προσπάθειές της για να ελαχιστοποιήσει το αρνητικό αποτύπωμα των συσκευασιών της στο περιβάλλον.