Τώρα που έπιασε κρύο, το πιο απαραίτητο ρούχο, τόσο για την βόλτα όσο και για το σπίτι είναι, φυσικά, το πουλοβεράκι σου. Χουχουλιάρικο, ζεστό και πάντα μοντέρνο, είναι αγαπημένο και συνδυάζεται κάθε στιγμή της ημέρας.

Ανακάλυψε τα χρώματα που είναι στη μόδα και όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να τα συνδυάσεις, για να είσαι άνετη και στυλάτη - ακόμα και στην περίοδο του lockdown. 

Φαρδύ πουλόβερ

Μπορεί να είναι φαρδύ το πουλόβερ σου, αλλά αυτό δεν σε πτοεί από το να το συνδυάσεις με ένα εξίσου φαρδύ τζιν παντελόνι για να δημιουργήσεις το τέλειο "baggy look". Μην διστάσεις να διαλέξεις ένα πουλόβερ με σχέδια κι ένα παντελόνι σε σκούρο denim.

 

All-time classic ζιβάγκο

Το ζιβάγκο είναι πάντα της μόδας και σε κρατάει ζεστή. Συνδύασέ το με ένα μονόχρωμο μακρύ παλτό και snickers ή μποτάκια, ανάλογα με την διάθεσή σου.

 

 

Απαραίτητο greige

Το γκρι χρώμα της άμμου που θυμίζει μπεζ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Gris + beige= Greige! Θυμίσου αυτή την απόχρωση και λάβε υπόψη σου ότι με την προσθήκη κατάλληλων χρυσών κοσμημάτων, δημιουργείται ο πιο κομψός συνδυασμός για το 2020.

 

Αμάνικο πουλόβερ

Μεγάλη τάση αποτελεί το πουλόβερ χωρίς μανίκια το οποίο συνδυάζεται με ένα t-shirt για ένα απόλυτα νεανικό look. Πάρε, ωστόσο, κι ένα πανωφόρι για να μην κρυώσεις.

 

Η πετρόλ έκπληξη

Εκτός από το γκρι, το άσπρο, το μαύρο και το μπέζ που αποτελούν κομψές και διαχρονικές επιλογές χρωμάτων, τόλμησε και κάτι πιο ζωντανό, που θα σου ανεβάσει την διάθεση. Το πετρόλ δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι. Διαπίστωσε και μόνη σου την αντίθεση που κάνει με χρυσά κοσμήματα και τόλμησέ το. 

 

College look

Ένα γκρι πουλόβερ με ένα δερμάτινο κολάν, ένα ριγέ πουκάμισο και loafers δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό για την φοιτήτρια που κρύβεις μέσα σου! 

 

Christmas spirit

Φέτος, μπαίνουμε πιο νωρίς στο χριστουγεννιάτικο κλίμα και φοράμε Christmas-pullovers στο σπίτι για να ανεβάζουμε τόσο τη δικιά μας ψυχολογία, όσο και των γύρω μας.

 

Red alert

Παρ' όλο που δεν μπορείς να πας πλέον σε γιορτές και συγκεντρώσεις, αν νιώθεις ότι θες να φορέσεις την αγαπημένη σου φούστα για να κάνεις τις καθημερινές σου δουλειές, συνδύασέ την με ένα κόκκινο πουλόβερ. Το κόκκινο πουλόβερ σε εντάσσει αμέσως σε festive mood και κυρίως κάνει πολύ καλό στην πεσμένη ψυχολογία!