Οσο ο καιρός ακόμα είναι καλός, άδραξε την ευκαιρία και βγες μια μεγάλη βόλτα. Μην ξεχάσεις να πατήσεις το νούμερο 6 και να διαλέξεις ένα casual outfit, το οποίο σε συνδυασμό με τον ήλιο και τον καθαρό αέρα, θα σου φτιάξει την πεσμένη διάθεση που ενδεχομένως να έχεις, από την συνεχιζόμενη παραμονή σου στο σπίτι.

Φόρεσε ένα μαύρο κολάν ή ακόμα και τη φόρμα σου ή ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνετα και συνδύασε το με ένα πουλόβερ και ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν. Μην παραλείψεις αξεσουάρ όπως την τσάντα, τα γυαλιά ηλίου.. και τη μάσκα σου.

Εφόσον ο καιρός, είναι πιο δροσερός, ένας εναλλακτικός τρόπος να συνδυάσεις το πουλόβερ σου, είναι ένα παλτό και ένα δερμάτινο κολάν. Για να κάνεις το look σου λίγο πιο αθλητικό, πρόσθεσε τα  all time classic πάνινα αθλητικά σου. Comfy & Cozy!

Το μαύρο με το μπλε αποτελούν έναν αμφιλεγόμενο συνυδασμό χρωμάτων. Αν τα συνδυάσεις όμως σαν την Emitaz, προσθέτοντας υφές σαν αυτή του δέρματος και φορέσεις κι ένα ζευγάρι κλασικά παπούτσια, θα έχεις δημιουργήσει σίγουρα ένα διαφορετικό και κομψό αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάς. Υπάρχει και η επιλογή να φορέσεις το τζιν και το αγαπημένο σου φούτερ, όπως η Caroline Daur. Μπορεί, η δημιουργικότητα και η φαντασία σου να μην είναι στα ύψη αυτήν την περίοδο…αλλά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό.

Simplicity is elegant! Ένα απλό τζιν, ένα χρωματιστό t-shirt, ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ και ασορτί μποτάκια αποτελούν την πιο σίγουρη και άνετη επιλογή για την βόλτα σου.

Άμα είσαι λάτρης των φουσκωτών μπουφάν, ήρθε η εποχή να τα φορέσεις. Συνδυάζονται πολύ όμορφα με πιο casual ή αθλητικά outfits. Σε λίγο ξεκινάει κρύο!