Αν αναρωτιέσαι, τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου αυτόν τον χειμώνα για να φτιάξεις τη διάθεσή σου και στερείσαι από έμπνευση και δημιουργικότητα, είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε τα πιο hot trends-nails!

 

Μονοχρωμία

 

Τα μονόχρωμα νύχια μπορεί να μην θεωρούνται πολύ δημιουργικά αλλά σίγουρα είναι old-time classic. Μπορείς να διαλέξεις πιο διακριτικούς τόνους όπως το άσπρο, το ροζ, το γκρι που αποτελούν την πιο σικ επιλογή ή να παίξεις και με πιο έντονα χρώματα που θα κάνουν την διαφορά. Το μπλε, το μωβ, το κόκκινο έχουν επανέλθει στην μόδα και σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον!

 

Νude nails με glitter

Μία κομψή αλλά συγχρόνως και εντυπωσιακή επιλογή είναι τα nude χρώματα, όπως το ανοιχτό ροζ σε συνδυασμό με glitter.

 

Matte nails

Πρόκειται για μια τεχνική νυχιών, που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Τα matte νύχια κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, αφού το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

 

Οmbre nails

Εκτός από μαλλιά, έχουμε και ombre νύχια. Το δεύτερο χρώμα, που προτιμάται συνήθως για τις άκρες είναι το άσπρο. Αυτή η διχρωμία στα νύχια κάνει σίγουρα την διαφορά!

 

Νύχια με διαφορετικές άκρες

Η συγκεκριμένη τεχνική, έχει γίνει trend αρκετά πρόσφατα και κάτι μας λέει πως θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτόν τον χειμώνα!

 

Διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι

Πού να ξέραμε όταν παίζαμε μικρές με τα βερνίκια της μαμάς μας και αλλάζαμε το χρώμα σε κάθε νύχι, πως θα χρειαστεί να το ξανακάνουμε; H μόδα κάνει κύκλους και αναδεικνύει ακόμα και τις παιχνιδιάρικες διαθέσεις! Ο συνδυασμός που βλέπουμε πολύ είναι αποχρώσεις του πουά σε συνδυασμό με το ροζ, το μαύρο, το άσπρο και το γαλάζιο.