Το Halloween 2020 είναι εδώ και μολονότι αυτήν την χρονιά, δεν είμαστε στο μεγαλύτερο festive mood, είναι σημαντικό να μην εγκαταλείψουμε τις Halloween-συνήθειές μας αλλά να διαλέξουμε το πιο ευφάνταστο μακιγιάζ και να τους καταπλήξουμε όλους.

Η εταιρεία καλλυντικών Kryolan, η οποία λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια στην Ελλάδα, ειδικεύεται στο fashion make up, στο TV & Τheater make up και στο Body Art & Special Effects και αποτελεί τη φετινή μας πηγή έμπνευσης!

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα σαγηνευτικό βλέμμα, πρέπει να τονίσεις τα μάτια σου. O καταλληλότερος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι φυσικά τα smokey-eyes. Παίξε με τα χρώματα, που εσύ προτιμάς. Αν θες να μοιάζεις με μια αρχιέρεια του Halloween ή με μια μάγισσα, μην περιοριστείς στο μαύρο χρώμα. Ιδανικά, πρόσθεσε πετρόλ τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη. Για ένα ολοκληρωμένο look, χρησιμοποίησε άσπρη πούδρα. Τα stickers προσώπου, θα απογειώσουν το painting του προσώπου σου.

 

 

Μία επιπλέον πρόταση είναι το face liner. Mε ένα μαλακό μολύβι, μπορείς να σχεδιάσεις στο πρόσωπο σου ό,τι θέλεις.

 

 

Το μακιγιάζ είναι τέχνη. Αυτό σκεφτόμαστε όταν παρατηρούμε τις παρακάτω δημιουργίες από την Έφη Τσιμπή, οι οποίες σίγουρα θα μας εντυπωσιάσουν και θα αποτελέσουν μεγάλη πηγή έμπνευσης για το φετινό Halloween! Θαύμασε κι εσύ πραγματικά masterpieces του make-up και ζήσε αύριο τη μεγάλη βραδιά.