Είναι μία από τις μέρες που δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα μαλλιά σου; Έχεις δοκιμάσει όλες τις πιθανές επιλογές; Ίσια ,σπαστά, με μπούκλες, κοτσίδα και πολύ απλά δεν σου αρέσει τίποτα; Μην απελπίζεσαι! Έχουμε την λύση. Διάλεξε το αξεσουάρ-μαλλιών που σου ταιριάζει  και το look σου θα απογειωθεί!

Ψάξαμε και συγκεντρώσαμε όλες τις αγαπημένες επιλογές των celebrities.

 

Στέκα

 

Η τραγουδίστρια Αriana Grande επιλέγει την στέκα όχι μόνο στην καθημερινότητα της αλλά και για τις εμφανίσεις της στη σκηνή. Και αυτό, γιατί γνωρίζει πως το συγκεκριμένο αξεσουάρ δίνει αμέσως στο στυλ της μια πιο επιβλητική και αριστοκρατική πινελιά. (Κάτι που πρώτη μας δίδαξε η ‘’Blair Waldorf’’ από την τηλεοπτική σειρά Gossip Girl.) Αν και η τραγουδίστρια την επιλέγει συνήθως σε συνδυασμό με μία αλογοουρά πιστεύουμε πως ταιριάζει το ίδιο όμορφα και σε λυτά μαλλιά.

 

Τσιμπιδάκια

 

Η fashion-influencer, Kristina Bazan, έχει επιλέξει να ολοκληρώσει το look της με χρυσά –sic τσιμπιδάκια. Μπορεί να έχουμε συνδέσει τα τσιμπιδάκια με αξεσουάρ που επιλέγαμε στα παιδικά μας χρόνια, η μόδα όμως αλλάζει συνεχώς. Σε όποιο μέγεθος ή χρώμα διαλέξουμε το αξεσουάρ μας και σε οποιοδήποτε μέρος του κεφαλιού μας αποφασίσουμε να το τοποθετήσουμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

Κορδέλα

 

Η κορδέλα είναι το αξεσουάρ που αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου μας περισσότερο από οποoαδήποτε άλλο. Η τραγουδίστρια Dixie Damelio το γνωρίζει αυτό και επιλέγει να την συνδυάσει με ασημένιους κρίκους και έντονο μακιγιάζ.

 

Στεφανάκι

 

 

Το νεαρό μοντέλο Κaia Gerber πειραματίζεται συνεχώς με τα μαλλιά της. Σε μία από τις αναρτήσεις της στο instagram, η Κaia ποζάρει φορώντας ένα στεφανάκι λουλουδιών. Ένα ρομαντικό αξεσουάρ που ταιριάζει απόλυτα στα ανάλαφρα και  νεανικά look.

 

Καπέλο

 

Πρόκειται για ένα all-time κλασσικό αξεσουάρ που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο - αφού μας προστατεύει και από τον ήλιο. Η influencer Emitaz έχει προσθέσει στο κομψό της outfit ένα αθλητικό καπέλο, μετατρέποντας αμέσως όλο της το στυλ σε casual.

 

Κλάμερ

 

Κι όμως, το συγκεκριμένο αξεσουάρ ταιριάζει πολύ όμορφα σε έναν ’επιμελώς ατημέλητο κότσο. Η Emitaz το επιβεβαιώνει αυτό επιλέγοντας ένα κίτρινο κλάμερ. Για τις μέρες που θέλουμε ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα, αποτελεί την καλύτερη επιλογή - αρκεί να το υποστηρίξουμε με πολλές δόσεις προσωπικού στυλ! 

 

Αθλητική κορδέλα

 

 

 

Η αθλητική κορδέλα είναι ιδανική για την επίσκεψη μας στο γυμναστήριο ή και για μια χαλαρή βόλτα, Ταιριάζει απόλυτα σε ένα αθλητικό look, το οποίο πια έχει περάσει από τα γυμναστήρια στις καθημερινές street style εμφανίσεις. 

 

Μπαντάνα

 

Για τις κοπέλες με boho διάθεση, η μπαντάνα αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή. H Bella Hadid, μοντέλο που επιλέγει τολμηρές εμφανίσεις, δεν διστάζει να αναρτά αρκετά συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες στις οποίες φοράει χρωματιστές μπαντάνες. Boho & Sic!