Το φθινόπωρο θέλουμε να είμαστε άνετες αλλά και στυλάτες. Ανάλαφρες και cozy! Κάποιες μέρες έχουμε την όρεξη να κάνουμε ευφάνταστα looks ενώ άλλες να κινηθούμε σε πιο safe και απλούς συνδυασμούς.

Η Γερμανίδα fashion infuencer, Caroline Daur μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας προτείνει μερικούς ενδιαφέροντες συνδυασμούς ρούχων γι' αυτή την εποχή. 

Μπορείς να υιοθετήσεις τις προτάσεις της προσαρμόζοντάς τις στο δικό σου προσωπικό στυλ! 

 

Simplicity is Elegant

 

 To πιο απλό είναι και το πιο κομψό! Συνδύασε ένα μαύρο σικ υφασμάτινο παντελόνι με ένα άσπρο t-shirt και άσπρα σνίκερς. Ο χρωματικός συνδυασμός άσπρο-μαύρο είναι ιδανικός για την φθινοπωρινή σεζόν. Ανάδειξε το outfit με την προσθήκη χρυσών κοσμημάτων - σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια. Μην φοβηθείς να τα φορέσεις όλα μαζί. Εφόσον είναι πολύ διακριτικά και τα ρούχα σου απλά, ταιριάζουν τέλεια!

 

Black is our favorite color

 

Μπορεί το μαύρο να θεωρείται πιο χειμερινό χρώμα αλλά εμείς οι λάτρεις του, θέλουμε να το "φοράμε" όλο τον χρόνο. Για τις πιο δροσερές μέρες, που δεν θέλουμε να πάρουμε μαζί μας μια ζακέτα ή ένα μπουφάν, μπορούμε να προτιμήσουμε ένα μακρυμάνικο μαύρο μπλουζάκι και ένα μαύρο oversize, ψηλόμεσο τζιν. Μια ζώνη με ασημένιες ή χρυσές λεπτομέρειες, ταιριάζει άψογα και φωτίζει το ενιαίο μαύρο. 

 

Cute με αρβυλάκια

 

 

Μολονότι, οι αρβύλες κατατάσσονται στα πιο ‘’rock’’ παπούτσια, σε συνδυασμό με μια φούστα δημιουργούν το τέλειο ανάλαφρο και ρομαντικό outfit. Φόρεσε μια μαύρη ή τζιν φουστα, ένα άσπρο t-shirt ή πουκάμισο και, φυσικά, τα αρβυλάκια σου και είσαι έτοιμη για την βόλτα σου. Μην ξεχάσεις την αγαπημένη σου τσάντα.

 

Midi Dresses

 

Η Caroline έχει συνδυάσει το αγαπημένο της midi ασπρόμαυρο φόρεμα με μαύρα all-star και μαύρη ζακετούλα στον ώμο. Έχει δημιουργήσει ένα casual αλλά και cozy outfit που μπορείς να τολμήσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Μας αρέσουν τα κοντά ρομαντικά φορεματάκια αλλά ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε και κάτι πιο τολμηρό και, κυρίως, πιο ταιριαστό με την εποχή. 

 

Μαρινιέρα: all-time classic

 

 

To ‘’ναυτικό’’ look, είναι πάντα στη μόδα. Μία έξυπνη πρόταση, που ταιριάζει τέλεια, στην φθινοπωρινή εποχή είναι ο συνδυασμός πλεκτής ζακέτας-μαρινιέρας με άσπρο μπλουζάκι και τζιν παντελόνι. Με την προσθήκη της συγκεκριμένης τσάντας, η μαρινιέρα δίνει σε ένα απλό outfit μια άλλη πινελιά, πιο θηλυκής κομψότητας.