Το φθινόπωρο είναι η εποχή που φημίζεται για τις καιρικές αστάθειες. Την μία μέρα είναι πιθανό να έχει ηλιοφάνεια ενώ την επόμενη να βρέχει. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να εξαφανίσουμε από την ντουλάπα μας τα καλοκαιρινά ρούχα γιατί μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στη διαμόρφωση ενός look.

Σου παραθέτουμε μερικές έξυπνες ιδέες για να σε βοηθήσουμε να φτιάξεις το τέλειο φθινοπωρινό outfit.

 

Ψηλόμεσα τζιν

Για τις μέρες που θέλουμε να νιώθουμε άνετα, η καλύτερη ενδυματολογική λύση είναι φυσικά ένα τζιν! Πέρα από το ότι μας κρατάει ζεστές τις πιο δροσερές μέρες, αποτελεί εδώ και πολλές δεκαετίες, την πιο “chic and comfortable” λύση. Τα ψηλόμεσα τζιν κολακεύουν όλες τις σιλουέτες και αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας. Τα σχέδια και τα χρώματα τους ποικίλουν ενώ συνδυάζονται άψογα με σνίκερ και κάθε λογής μπλούζα - είτε πιο επίσημη, είτε πιο casual. 

Emitaz - influencer

 

Crop-top μπλουζάκια

Τα έχεις, ήδη, χιλιοφορέσει την καλοκαιρινή σεζόν με σορτς και φούστες. Τώρα ήρθε η εποχή να τα συνδυάσεις με έναν διαφορετικό τρόπο. Μπορείς να τα συνοδεύσεις με φαρδιά ανοιχτά πουκαμισάκια και ψηλόμεσα τζιν ή παντελόνες. Άνετος και στιλάτος συνδυασμός, όπως αυτός της κεντρικής φωτογραφίας από την influencer Emitaz. 

 

Dresses

Τα φορεματάκια σου, είτε είναι καλοκαιρινά, είτε τα αγόρασες τη φθινοπωρινή σεζόν, αποτελούν την ιδανική λύση γι' αυτή την εποχή. Φόρεσε τα σε συνδυασμό με ένα δερμάτινο μπουφαν και με τα αγαπημένα σου σνίκερ κι είσαι έτοιμη για την δουλειά, την σχολή ή και τη βόλτα σου.

 

Chiara Ferragni- Fashion blogger

 

Δερμάτινο μπουφαν

Το δερμάτινο μπουφάν ολοκληρώνει το στυλ μας και χαρίζει μια πιο ροκ πινελιά. Ταιριάζει απόλυτα σε κάθε στιγμή της ημέρας. Το πρωί συνδυάζεται με ένα τζιν για πιο casual look ενώ το βράδυ μπορεί να φορεθεί με ένα φόρεμα η μια φούστα για την διαμόρφωση ενός επίσημου outfit.

 

Kristina Bazan –Influencer 

 

Πουκάμισα

Για τις μέρες που θέλουμε να είμαστε πιο ρομαντικές και αέρινες, μπορούμε να επιλέξουμε να φορέσουμε ένα πουκάμισο, σε στενή ή χαλαρή γραμμή. Τα πουκάμισα, τα οποία αποτελούσαν ανέκαθεν σύμβολο κομψότητας, σε συνδυασμό με ένα παντελόνι στενής γραμμής και ένα ζευγάρι αθλητικά, θα απογειώσουν το στυλ σου.

 

Ναταλία Γεωργαλά - Influencer

 

Σνίκερ

Είναι τα παπούτσια που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα και δεν μπορούν να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα. Φοριούνται all day-long σε κάθε περίσταση. Τα total-white snickers θεωρούνται μεγάλη τάση γι’ αυτό το φθινόπωρο και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε κομμάτι της ντουλάπας μας. (Αρκεί να τα φροντίζεις τακτικά και να μην τα φοράς βρώμικα).

Camila Mendes – Ηθοποιός