Η πρωτοποριακή τραγουδίστρια, βραβευμένη με GRAMMY και Latin GRAMMY βραβεία, ενώνεται μαζί μας για το λανσάρισμα του VG26 — το ολοκαίνουριο, limited-edition, φλογερό κόκκινο M∙A∙C VIVA GLAM κραγιόν που γιορτάζει 26 χρόνια δωρεάς του 100% της τιμής του!

Με επιρροές από φλαμένκο, ρυθμούς της πόλης, ηλεκτρονική μουσική – αλλά και με έναν φεμινιστικό χαρακτήρα – η 27χρονη τραγουδίστρια από τη Βαρκελώνη ενσαρκώνει το πάθος, το θάρρος και την πρωτοτυπία που εμπνέει εμάς και τους θαυμαστές της ανά τον κόσμο.

 

Giving is a good look!

“Είναι τιμή να είσαι το πρόσωπο του VIVA GLAM 26  και να υπερασπίζεσαι έναν σκοπό προσιτό σε όλους, που υποστηρίζει τη μοναδικότητα και δίνει πίσω το 100% της τιμής πώλησής του” δήλωσε η Rosalía όταν ρωτήθηκε για το πως νιώθει ούσα η νέα M∙A∙Cτιβίστρια.

“Το απίστευτο χάρισμα, η ενέργεια και η δύναμη της Rosalía αποτελούν την ιδανική ενσάρκωση αυτού του έντονου, πλούσιου κόκκινου” σημειώνει ο Baltasar González Pinel - Director of Makeup Artistry. “Έχοντας τις ρίζες της στο φλαμένκο, η τέχνη της Rosalía συνδυάζει διαφορετικά στυλ και συναισθήματα - παίρνει ρίσκα, είναι γεμάτη γενναιοδωρία, έχει αυθεντική λάμψη”.

Από το 1994, το M∙A∙C VIVA GLAM έχει συγκεντρώσει πάνω από $500,000,000 παγκοσμίως — και συνεχίζει! Το όραμα της πρωτοβουλίας M∙A∙C VIVA GLAM είναι να δημιουργήσει ένα υγιές μέλλον, με ίσα δικαιώματα για όλους. Κάθε ευρώ της τιμής πώλησης του M∙A∙C VIVA GLAM Lipstick υποστηρίζει τοπικούς οργανισμούς που έχουν ως κύριο στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, των μελών της κοινότητας LGBTQIA, καθώς επίσης και ατόμων που πάσχουν από HIV / AIDS

 

Αποκτήστε το κραγιόν που δωρίζει το 100% της τιμής του!

“Είμαστε κάτι παραπάνω από υπερήφανοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ασύγκριτη Rosalía, η οποία θα δώσει άλλο αέρα στη φετινή M∙A∙C VIVA GLAM Καμπάνια. Πέρα από υπέροχη φωνή και πολυπόθητο στυλ, η Rosalía διαθέτει μια έμφυτη, βαθιά ανάγκη να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων παγκοσμίως, να στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες, τα μέλη της κοινότητας LGBTQIA και όσους πάσχουν από HIV/AIDS”, σημειώνει ο John Demsey, Chairman του  M∙A∙C VIVA GLAM FUND & Executive Group President του ομίλου Estée Lauder Companies.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ M·A·C VIVA GLAM LIPSTICKS

Νέο VG26: Φωτεινό πορτοκαλι-κόκκινο (Matte)

VIVA GLAM I: Έντονο βουργουνδί που καφετίζει (Matte)

VIVA GLAM II: Κρεμώδες  μπεζ-μωβ

VIVA GLAM III: Σατινέ σκούρο καστανό δαμασκηνί  (Matte)

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα VIVA GLAM I, II και III είναι διαθέσιμα σε όλα τα σημεία πώλησης M·A·C και στo www.maccosmetics.gr ενώ το νέο VG26 θα είναι διαθέσιμο από 24/9 στα ίδια σημεία.