Το Carroten, το No1 αντηλιακό στην Ελλάδα και πρεσβευτής του ελληνικού καλοκαιριού, είναι και φέτος εδώ για να φροντίσει να παραμείνουμε μικροί και μεγάλοι, προστατευμένοι κάτω από τον ήλιο όλη μέρα, στην παραλία, αλλά και στην πόλη.

Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να το ζήσουμε λίγο διαφορετικά, αλλά θα το ζήσουμε παρέα απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με ασφάλεια. Αυτό είναι και το μήνυμα που μας επικοινωνεί το Carroten, καλωσορίζοντας μικρούς και μεγάλους, στο φετινό καλοκαίρι με την προτροπή να ανακαλύψουμε διαφορετικούς τρόπους να το απολαύσουμε, πάντα όμως με ασφάλεια για τους εμάς τους ίδιους αλλά και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τα αντηλιακά Carroten προσφέρουν ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα, στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτίνων. Βασίζονται σε ένα μοναδικό συνδυασμό αντηλιακής και καλλυντικής τεχνολογίας, προσφέροντας ασφαλή προστασία και βαθιά περιποίηση της επιδερμίδας.

 

Carroten Summer Dreams - Λάδι για έντονο μαύρισμα   

Το Carroten Summer Dreams είναι λάδι για έντονο μαύρισμα με μοναδικό καλοκαιρινό άρωμα καρύδας που ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα με το ειδικά μελετημένο μείγμα από λάδι ηλίανθου κι εκχύλισμα καλέντουλας. Ο προηγμένος συνδυασμός των πολύτιμων μαυριστικών ελαίων που περιέχει, προσφέρει τέλειο μαύρισμα και βαθιά περιποίηση της επιδερμίδας.

 

Carroten TAN & PROTECT – Αντηλιακό Γαλάκτωμα σε μορφή Spray

Το Carroten TAN & PROTECT SPF30, σε μορφή σπρέι, προσφέρει εύκολη εφαρμογή και ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα, που ενισχύει τη φυσική διαδικασία του μαυρίσματος και παρατείνει τη διάρκειά του, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου. Έχει ανάλαφρη, μη λιπαρή ενυδατική υφή για βαθιά ενυδάτωση και ταχεία απορρόφηση, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή.

 

Carroten Kids Face & Body Milk Spray SPF30 & UV band– Αντηλιακό Γαλάκτωμα σε μορφή Spray 

Το Carroten Kids Face & Body Milk Spray SPF30, έχει εύκολη εφαρμογή και χαρίζει ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα. Περιέχει Προβιταμίνη D που είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της άμυνας της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας απέναντι στη UV ακτινοβολία και παράλληλα είναι εμπλουτισμένο με Beta–Glucan που διεγείρει την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος, προστατεύοντας αποτελεσματικά από τους επιθετικούς εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν ερεθισμούς. Tο Carroten UV Band βραχιολάκι, το καλοκαιρινό παιδικό αξεσουάρ, βοηθά τα παιδιά να καταλάβουν αν μπορούν να εκτεθούν στον ήλιο εκείνη την ώρα.