Το bioten, που ανήκει στον Όμιλο Σαράντη, ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα brand φυσικής προσωπικής περιποίησης, εμπλουτίζει το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο με τη νέα αντιβακτηριδιακή σειρά BIOTEN ANTIBACTERIAL, με σκοπό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας του COVID-19. Η νέα σειρά που αποτελείται από Gel & Lotion, συνδυάζει την αντιβακτηριδιακή προστασία με την φυσική ταυτότητα της μάρκας  και έχοντας λάβει την άδεια κυκλοφορίας του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων θα είναι διαθέσιμη άμεσα.

Το bioten κατέχει ηγετικές θέσεις στις κατηγορίες που δραστηριοποιείται και μετράει 9 χρόνια εμπιστοσύνης των καταναλωτών, χάρη στα εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά προϊόντα του, που προσφέρουν αποτελεσματική φροντίδα, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Τι περιλαμβάνει η νέα αντιβακτηριδιακή σειρά

Το portfolio του brand φυσικής προσωπικής περιποίησης εμπλουτίζεται με Gel και Lotion Χεριών αντιβακτηριδιακής δράσης, με σκοπό να προσφέρει φυσική προστασία με σεβασμό στο δέρμα.

  • Η Lotion περιέχει 80% v/v αιθυλική αλκοόλη φυσικής προέλευσης, ενώ χάρη στη λεπτόρρευστη υφή της, απορροφάται αμέσως μετά την εφαρμογή, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ή κολλώδη αίσθηση. Είναι διαθέσιμη σε μπουκάλι 100ml & σε σπρέι 200ml.
  • Το Gel εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων. Είναι εμπλουτισμένο με προβιταμίνη B5, για περιποίηση του δέρματος, ενώ διαθέτει ένα ελαφρύ άρωμα musk που αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Διατίθεται σε δύο μεγέθη, 80ml και 500ml σε πρακτική συσκευασία με αντλία.

Ο Όμιλος Σαράντη παραμένοντας πιστός στην υπεύθυνη δράση του, δεσμεύεται να συνεχίσει το έργο του, μέσα από τα brands του, συμβάλλοντας στην προαγωγή της υγείας, της ποιότητας ζωής και της φροντίδας του περιβάλλοντος.