Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξεις φέτος την Άνδρο για τις διακοπές σου. Το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων δεν είναι μόνο ένας από τους πιο κοντινούς προορισμούς στην Αθήνα αλλά και από τους πιο αρχοντικούς. Ήξερες, όμως, ότι η Άνδρος διαθέτει πάνω από 80 παραλίες για όλα τα γούστα; Γνωρίζεις, εκτός από την αριστοκρατική Χώρα, τα υπέροχα χωριά που διαθέτει και κυρίως την καταπράσινη ενδοχώρα με το εξαιρετικό δίκτυο μονοπατιών που συνδέει μνημεία από το ιστορικό παρελθόν της με το σήμερα; 

Η Άνδρος είναι ένα νησί που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο κι έχει την ικανότητα να καλεί κοντά του όσους εκτιμούν τα «κρυφά διαμάντια»… Εξάλλου, δεν είναι τυχαία η φετινή κατάταξη της Άνδρου στην κορυφή της λίστας των Sunday Times με τα 25 μυστικά νησιά της Ευρώπης χωρίς συνωστισμό, η οποία αποτελεί και την καλύτερη διαφήμιση για την ποιότητα και την ασφάλεια που έχουν εξασφαλίσει στον τόπο τους οι άνθρωποί του.

Με την ίδια αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια, η οικογένεια που έχει δημιουργήσει στον Άγιο Πέτρο την ζεστή «φωλιά» φιλοξενίας Aelia Apartments, έχει φροντίσει να νιώθουν οι καλεσμένοι της μέρος μιας μεγάλης οικογένειας που μαζεύεται στη δροσερή αυλή τους μετά από έναν δύσκολο χειμώνα.

Τα Aelia Apartments αποτελούνται από 12 όμορφα διαμερίσματα, τα οποία διαθέτουν το καθένα όνομα από τις παραλίες της Άνδρου. Μένοντας στη «Χρυσή Άμμο», το «Λύδι», τον «Χαλκολιμνιώνα», το «Βιτάλι», την «Βλυχάδα», τον «Ζόρκο», τα «Άχλα», τη «Βόρη», τον «Πλάτανο», τα «Γιάλια», τον «Πισωλιμιώνα» ή την υπέροχη «Λεύκα», ένα είναι σίγουρο: η υποδοχή θα είναι ζεστή και η διαμονή δεν θα θυμίζει ξενοδοχείο αλλά σπίτι σε νησί με την άνεση της χαρούμενης οικειότητας που χαρακτηρίζει τα διαμερίσματα.

Χωρίς να στερούνται τίποτα από τις σύγχρονες υπηρεσίες (δορυφορική TV, Wi-Fi, air-condition, κουζίνα), τα διαμερίσματα που κυμαίνονται από 25 έως 35τ.μ. έχουν τις δικές τους μαγικές πινελιές – λευκές, γαλάζιες ή στο χρώμα της άμμου – που σου θυμίζουν ότι τα καλοκαίρια στις Κυκλάδες είναι μοναδικά.

Σκαρφαλωμένα στον Άγιο Πέτρο, σε απόσταση 2 χιλομέτρων από το λιμάνι, έχουν θέα στο Αιγαίο και φυσικά πρόσβαση στη μεγαλύτερη σε μήκος παραλία του νησιού. Σχεδόν δίπλα, στα 300μ., η παραλία του Άγιου Πέτρου είναι το ιδανικό καταφύγιο με beach bar, ξαπλώστρες και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ (surfing, SUP), αν δεν θέλεις να μετακινηθείς πιο μακριά. Ωστόσο, σε 4 χιλιόμετρα, τα βράδια σε περιμένει το κοντινό Μπατσί για να απολαύσεις την ένταση της καλοκαιρινής νύχτας.

Με αφετηρία τα Aelia Apartments όλη η Άνδρος και τα μυστικά της βρίσκονται στα πόδια σου: αρκεί να έχεις τιμήσει το σπιτικό πρωινό που σερβίρεται στη δροσερή αυλή, ώστε να έχεις δυνάμεις να ανακαλύψεις από τους μοναδικούς μικρούς καταρράκτες που διαθέτει, τα εξαιρετικά μνημεία μέχρι τους γραφικούς οικισμούς με το πεντανόστιμο τοπικό φαγητό.     

 

Aelia Apartments

Άγιος Πέτρος 84500- Άνδρος

Τηλ.:  +30 22820 29629, +30 6977871871

https://aelia-andros.gr/