Το εστιατόριο ABACUS βρίσκεται και πάλι κοντά μας! Το γνωστό στέκι για τους λάτρεις των burgers και των πλούσιων γεύσεων, άνοιξε τις πόρτες του και μας περιμένει μόλις μία ανάσα από το μετρό της Δάφνης, στον Άγιο Δημήτριο.

Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στον κορωνοϊό αλλά χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα, το ABACUS προσφέρει πιάτα βασισμένα στο φρέσκο κρέας αλλά και φημισμένες ελληνικές σπεσιαλιτέ, που ικανοποιούν κάθε επιθυμία!

Στον μεγάλο και άνετο εξωτερικό χώρο, με τις ιδανικές αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών, μπορούμε να απολαύσουμε ξέγνοιαστα τις αγαπημένες μας συνταγές σε προσιτές τιμές.

Φυσικά, τα χειροποίητα burgers, που βγαίνουν από την κουζίνα, φτιαγμένα με μεράκι και ολόφρεσκα υλικά, αποτελούν την κορυφαία επιλογή. Ειδικά, το Double Beef με τα δύο μοσχαρίσια μπιφτέκια, το τυρί τσένταρ και την γκούντα, το διπλό μπέικον, την ντομάτα, τη ρόκα, τη λόλα, την τριμμένη παρμεζάνα και την κρέμα βαλσαμικού είναι η συνταγή που κλέβει όλες τις εντυπώσεις!

Και για εκείνους, τους τολμηρούς, που τρώνε τον…abacus , παραγγελίες εκτελούνται μέσω e-food ενώ υπάρχουν μοναδικές προσφορές 1+1 από το μενού.

Πού θα βρούμε το ABACUS

Στριγγάρη 3

Άγιος Δημήτριος - Μετρό Δάφνης

Τηλ: 213 0289328

Facebook page