Ο εορτασμός της επετείου των 100 χρόνων του αγαπημένου μας Λουμίδη Παπαγάλου στάθηκε η αφορμή να συναντηθούν δύο από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου: οι κκ. Δήμητρα Γαλάνη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη, οι οποίες διασκευάζουν και ερμηνεύουν μοναδικά το τραγούδι «Σαν μαγεμένο το μυαλό μου» για το νέο τηλεοπτικό σποτ του brand.

Ο Λουμίδης Παπαγάλος μας μετέφερε στο backstage των γυρισμάτων, όπου συναντήσαμε τις δύο καλλιτέχνιδες και μας μίλησαν για τη συναρπαστική συνεργασία τους, παρέα με ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ Λουμίδη Παπαγάλου. Οι δύο ερμηνεύτριες φάνηκαν να έχουν απόλυτη χημεία μεταξύ τους και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Όπως ανέφερε η Δήμητρα Γαλάνη: «Η παράδοση του ελληνικού καφέ αποτελεί πολύ μεγάλη ιστορία και το τραγούδι αυτό ξυπνά όλα τα συναισθήματα: τη λύπη, τη χαρά, την αναζωογόνηση, το ξεκίνημα. Όλα αυτά είναι ένας καφές», ενώ η Ελεονώρα Ζουγανέλη πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να κατανοήσεις το σήμερα αν δε γνωρίζεις από που προέρχεσαι, είτε αυτό αφορά στη μουσική, είτε στις σχέσεις των ανθρώπων, είτε στις φιλίες».

Το νέο τηλεοπτικό βρίσκεται ήδη στον αέρα.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του τηλεοπτικού: