Η εξωτερική μας εμφάνιση είναι κάτι που δεν θα αφήσουμε ποτέ πίσω μας, είτε είμαστε σε περίοδο καραντίνας είτε έχουμε επιστρέψει σε ρυθμούς κανονικότητας. Η συγκεκριμένη φροντίδα που δείχνουμε έχει ιδιαίτερη σημασία, εφόσον δεν αποτελεί ούτε τυχαία επιλογή αλλά ούτε και κάτι που δεν λαμβάνεται υπόψη από το περιβάλλον μας.

Φέτος, το παιχνίδι των τάσεων αγκαλιάζει τις γυναικείες επιθυμίες και μας δείχνει τον δρόμο προς την επιθυμητή ελευθερία με 4 διαφορετικές τάσεις που όλες θα αγαπήσουμε:

1. Prints - Animal, Floral, Μεγάλα ή Μικρά Μοτίβα & Πουά

Τα prints, αυτή τη σεζόν, έχουν την τιμητική τους. Όλα τα animal prints (λεοπάρ, τιγρέ, ζέβρας) παραμένουν στη μόδα για να κάνουν τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας ιδιαίτερες. Δεν θα τα δούμε με την ίδια ένταση της προηγούμενης σεζόν, αλλά και πάλι θα βρίσκονται σε υψηλή θέση των τάσεων. Επίσης, ένα από τα κορυφαία μοτίβα που θα φορεθούν είναι το polka dot, δηλαδή, το γνωστό σε όλες μας πουά. Το πουά είναι ένα print που λίγο-πολύ υπάρχει σε όλων μας την ντουλάπα. Μην φοβηθείτε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείτε αυτά τα ρετρό κομμάτια και γιατί όχι, να ξεφύγετε από το ασπρόμαυρο πουά και να εντάξετε και άλλους συνδυασμούς χρωμάτων στην γκαρνταρόμπα σας. Τέλος, άνοιξη-καλοκαίρι χωρίς λουλούδια δεν γίνεται! Οι διάσημοι οίκοι, λοιπόν, προτείνουν floral prints και τροπικά μοτίβα κι έχουν απόλυτο δίκιο, αν θέλουμε να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας. 

2. Κορυφαίο χρώμα για το καλοκαίρι 2020: Classic Blue 

Σύμφωνα με την Pantone το κορυφαίο χρώμα γι' αυτή τη σεζόν δεν είναι άλλο από το classic blue, μαζί με όλες του τις αποχρώσεις. Ένα χρώμα που εμπνέει σιγουριά και φρεσκάδα! Εύκολο στο συνδυασμό του και πρωτοπόρο! Μην διστάσετε λοιπόν: ένα total outfit σε αυτή την απόχρωση ή ακόμα και μικρές πινελιές σε αξεσουάρ ή στα ελαφριά πανωφόρια σε μπλε μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση σας!

3. Ανδρόγυνο λουκ για κομψές εμφανίσεις

Το ανδρόγυνο λουκ κρύβει μια δυναμική και, παράλληλα, σέξι διάθεση. Τα γιλέκα και τα γυναικεία κοστούμια θα φορεθούν αρκετά την άνοιξη-καλοκαίρι 2020 και μάλλον με τις εναλλαγές του καιρού, τα χρειαζόμαστε! Το γιλέκο συνδυασμένο με ένα κουστούμι ή πάνω από ένα πουκάμισο –όχι μόνο μονόχρωμο- προσθέτει κομψότητα και στυλ!  Τα 70΄s ξαναχτυπούν με μια διαχρονική επιλογή για chic look!

4. Αέρινα φορέματα

Καλοκαίρι δίχως θυλυκά φορέματα δεν είναι καλοκαίρι! Τα ανάλαφρα φορέματα και φούστες είναι ρούχα που διαθέτουν κίνηση, ρομαντισμό και θηλυκότητα. Ειδικότερα, όταν είναι διακοσμημένα με κρόσια ή βολάν δίνουν περισσότερη κίνηση και κάνουν το outfit εντυπωσιακότερο. Είναι ιδανικά για casual αλλά και πιο επίσημες εκδηλώσεις, όπως ένας γάμος στην εξοχή!