Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα ήταν πάντα ο τέλειος τρόπος για να μεταμορφώσουμε εντελώς την εμφάνιση μας.

Κάθε χρόνο η μόδα και οι τάσεις αλλάζουν, όχι όμως μόνο στα ρoύχα και τα αξεσουάρ αλλά και στα κοσμήματα!

 

1. Αλυσίδες

Τα κολιέ του 2020 είναι μεγάλα, εντυπωσιακά με πολλά επίπεδα και στρώσεις. Πολλές λεπτές ή χοντρές αλυσίδες, σκέτες ή με κρυστάλλους, αλλά και πολλά χοντρά περιδέραια είναι τα σχέδια που θα επικρατήσουν. Οι αλυσίδες θα κλέψουν την παράσταση, φέτος, με όλες τις εκδοχές τους - είτε χοντρές,λεπτές,σε διαφορετικές μορφές, είτε σε στυλ τσόκερ, μια τάση που επιστρέφει δυναμικά, είτε διακοσμημένες με διάφορα σχέδια.

 

2.Κρίκοι/ Μακριά σκουλαρίκια

Οι κρίκοι έχουν επιστρέψει αυτή τη σεζόν με μεγαλύτερο και πιο τολμηρό μέγεθος. Φέτος θα τους φορέσουμε διακοσμημένους με σχέδια και χάντρες και το πάχος τους θα επηρεαστεί σημαντικά. Επίσης,τα μακριά,μέχρι τον ώμο, σκουλαρίκια θα κυριαρχήσουν. Είτε αυτά είναι μακριές,διαμαντένιες,μεταλλικές ή δερμάτινες φούντες - μια πιο τολμηρή επιλογή -, είτε αυτά είναι μακριά σκουλαρίκια σε σχήμα φτερών χρωματιστών,επενδυμένων με κρυστάλλους ή απλώς μονόχρωμων.

 

3. Μαργαριταρένια κοσμήματα

Το 2020 θα δούμε μαργαριταρένια κοσμήματα - βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ -σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη.Τα μαργαριτάρια δεν είναι απαραίτητο να μοιάζουν με τα κλασσικά, συνηθισμένα των μαμάδων μας αλλά πιο αφηρημένα και σε διάφορες μορφές.Το καλύτερο στοιχείο γι`αυτήν την τάση είναι πως κάθε κομμάτι φαίνεται μοναδικό.

 

4. Boho style

Το boho style, με τα πολύ μεγάλα και έντονα σε σχέδια κολιέ,τα ισχυρά και ασημένια σκουλαρίκια και τα χοντρά δαχτυλίδια επιστρέφει το 2020.Μια διαχρονική μόδα που εμπνέεται από τις μποέμ και χίπι τάσεις άλλων δεκαετιών ξεπήδησε το 2000 και επιστρέφει δυναμικά 20 χρόνια αργότερα.