Διανύουμε μια εποχή που η μόδα βρίσκεται γύρω μας και αυτό υποδηλώνεται μέσω των bloggers, των τεχνών, του τρόπου ζωής μας και αναδεικνύει μια ολόκληρη φιλοσοφία μας. Διάφοροι επώνυμοι οίκοι, λοιπόν, επηρεάζουν και προτείνουν μέσα από τις εβδομάδες μόδας κάποια tips τα οποία πρεσβεύουν τη μόδα της περιόδου και δείχνουν να εφαρμόζονται αρκετά.

1. Δώστε μια ‘δραματική’ νότα σε ολόκληρο το outfit προσθέτοντας από πάνω ένα πολύ μακρύ και φαρδύ παλτό.

 

2. Τολμήστε σ’ένα σύνολο με πιο ‘ρομαντικά’ υλικά όπως η δαντέλα ή το τούλι να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας sneakers.Μπορεί να σας φαίνεται παράτολμο αλλά το αποτέλεσμα θα είναι super stylish.

 

3. Δοκιμάστε ένα ζευγάρι see through καλτσάκια μέχρι τον αστράγαλο μαζί με το αγαπημένο σας ζευγάρι ψηλοτάκουνα δίνοντας τους έτσι ένα διαφορετικό ύφος.

 

4. Μην διστάσετε να φορέσετε πάνω από οποιαδήποτε στενή φούστα ή φόρεμα ένα cropped πουλόβερ ή T-shirt στην ίδια απόχρωση. Επίσης, το συγκεκριμένο tip είναι ιδιαίτερα βολικό σε περίπτωση που έχετε να πάτε κάπου μετά τη δουλειά.

 

5. Μπορούσατε να φανταστείτε πως τα μεταλλικά υφάσματα συνδυάζονται άψογα με καθαρά χειμερινά υφάσματα όπως το μαλλί; Είναι μια πολύ καλή πρόταση για να κάνετε πιο ιδιαίτερο το πρωινό σας ντύσιμο!