Στο ιστορικό κτήριο της οδού Δράκου 9, στο Κουκάκι, απέναντι από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, η Trii, ένας φορέας που δημιουργήθηκε από μια σύμπραξη ανθρώπων που δραστηριοποιούνται  στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, δημιούργησε  τη μόνιμη βάση της, το Trii Art Hub. Ένας πολυχώρος διαφόρων δράσεων, με πολιτιστικό, καλλιτεχνικό αλλά και επιμορφωτικό χαρακτήρα! Εκεί βρίσκαμε εκθέσεις διαφόρων καλλιτεχνών, ομιλίες, σεμινάρια αλλά και διάφορες άλλες  δράσεις.

Οι συνεργάτες  του Trii, φιλανθρωπικά ευαισθητοποιημένοι, ανοίγουν για τελευταία φορά τις πόρτες τους σε ανθρώπους που επιθυμούν να συνδράμουν και να ενισχύσουν το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα!

Έτσι το 4ήμερο 27, 28, 29 & 30 Δεκεμβρίου και ώρες 12:00-21:00, χειροτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους, φιλοξενούμενοι στον εκθεσιακό χώρο του Trii Art Hub και προσφέρουν τα έργα τους για το σκοπό αυτό.

 


Η έκθεση θα περιλαμβάνει χειροποίητα κοσμήματα διαφόρων τεχνικών, ρούχα, αξεσουάρ, πλεκτά κασκόλ, τσάντες, σαπούνια από βιολογικές πρώτες ύλες, διακοσμητικά και πολλά άλλα! Φυσικά, λόγω των ημερών, δε θα λείψουν και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια και δωράκια για τους αγαπημένους μας.


Σας προσκαλούμε λοιπόν να κάνετε τη βόλτα σας περνώντας από την έκθεση αυτή και να ενισχύσετε και εσείς με τη σειρά σας σ’αυτόν τον υπέροχο σκοπό, ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. 

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, είναι ένα ανθρωπιστικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, με στόχο να παρέχει βοήθεια σε πληθυσμούς, που βρίσκονται σε κατάσταση επείγουσας ανάγκης, λόγω επιδημιών, ενόπλων συγκρούσεων ή καταστροφών, με υλικό και εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων, οι πόροι των οποίων προέρχονται, μεταξύ άλλων, από οικειοθελείς παροχές των δωρητών τους.

Χρήσιμα links:

Event link

Trii Art Hub

Γιατροί Χωρίς Σύνορα