Αγαπητά μαλλιά, ήρθε η στιγμή να βιώσετε το θαύμα της Ανατολής: θρέψη και ενδυνάμωση με μετάξι, συγκεντρωμένα σε ένα μαγικό μπουκάλι! Δεν χρειάζεται μαγικό τζίνι για να εκπληρώσει την ευχή σας, για επανόρθωση των όμορφων μαλλιών σας. Αυτό το μοναδικό, πολύτιμο μείγμα με έλαιο Argan από το Μαρόκο, διεισδύει άμεσα στο εσωτερικό της τρίχας, αποκαθιστώντας τη λάμψη και την απαλότητα και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενδυνάμωσή της. Το μυστικό βρίσκεται στην ενισχυμένη φόρμουλα πρωτεϊνών μεταξιού και ελαίου Argan, που βοηθούν στην ανανέωση των μαλλιών, αφήνοντάς τα πλούσια, απαλά και λαμπερά.

 

OGX® Σαμπουάν με Argan Oil of Morocco Extra Strength

Σαμπουάν με κρεμώδη αφρό, με πρωτεΐνες μεταξιού και ενυδατικό έλαιο Argan. Βοηθά στην έντονη ενυδάτωση και αποκατάσταση των μαλλιών, ενώ παράλληλα κλειδώνει την υγρασία της τρίχας, προσφέροντας στα μαλλιά μεταξένια απαλότητα. 

 

OGX® Conditioner με Argan Oil of Morocco Extra Strength

Εγείρετε τις αισθήσεις σας με αυτή την ανανεωμένη φόρμουλα που ενδυναμώνει και λειαίνει τα μαλλιά με τη μεταξένια δύναμή της. Το conditioner με Argan Oil of Morocco, αναζωογονεί τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες, λειαίνει τις ίνες της τρίχας και κάνει τα μαλλιά πιο μαλακά και λαμπερά. 

 

OGX® Μάσκα μαλλιών με Argan Oil of Morocco Extra Strength

Αποθεώστε τα μαλλιά σας με την υπέροχη κρεμώδη μάσκα μαλλιών. Η εξαιρετικά ισχυρή μάσκα μαλλιών, προσφέρει έντονη ενυδάτωση, διατηρώντας την υγρασία τους. Με έλαιο Argan από το Μαρόκο και πρωτεΐνες μεταξιού, αυτό το κρεμώδες μίγμα βοηθάει στην απομάκρυνση των κόμπων, προσφέροντας μοναδική ενυδάτωση και ενδυνάμωση στο εσωτερικό της τρίχας.