Το Noxzema, το αγαπημένο brand προϊόντων περιποίησης και καθαρισμού, έρχεται για να χαρίσει μοναδικό αίσθημα ευεξίας στον αεικίνητο άνθρωπο της πόλης: Tα αφρόλουτρα Noxzema all day Hydrate και Noxzema SensiPure 0% είναι τα ιδανικά εφόδια για χαλάρωση και διαρκή αίσθηση φροντίδας  πριν ή μετά από μια ημέρα γεμάτη με υποχρεώσεις. Ωστόσο η δράση τους είναι διπλά ευεργετική. Το all day Hydrate δίνει βαθιά αίσθηση ενυδάτωσης και το SensiPure 0% δρα ειδικά για να προστατεύσει την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο, το κρεμώδες αφρόλουτρο Noxzema All Day Hydrate είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας ακόμη και 24 ώρες μετά το μπάνιο! Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με ενισχυμένο σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών καθώς και με γάλα καρύδας που προστατεύουν την επιδερμίδα από τη δυσάρεστη αίσθηση της αφυδάτωσης και του «τραβήγματος», διατηρώντας τη λεία και υγιή όλη μέρα! Το γάλα καρύδας βελτιώνει την ενυδάτωση και αυξάνει τα επίπεδα λιπιδίων που υπάρχουν στην επιφάνεια του δέρματος, χάρη στους υδατάνθρακες, τις πρωτεΐνες και τα λιπαρά οξέα που περιέχει. Επιπλέον, σε συνδυασμό με το ειδικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών, Dermacare Vitamin Complex, το Noxzema All Day Hydrate χαρίζει αίσθηση long-lasting απαλότητας και ελαστικότητας.

Το αφρόλουτρο Noxzema SensiPure  0% προσφέρει προστασία και αποτελεσματικότητα με τον πιο “pure” τρόπο. Έχει υποαλλεργικό άρωμα και δεν περιέχει άλατα αλουμινίου, προσφέροντας έτσι στην επιδερμίδα μια ήπια και αποτελεσματική εμπειρία φροντίδας. Η φόρμουλά του είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ελαχιστοποιεί τις αλλεργικές αντιδράσεις, ενώ έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στα πιο ευαίσθητα δέρματα. Δεν περιλαμβάνει parabens, φθαλικά, σαπούνι, σιλικόνες και προπυλενογλυκόλη, συνεπώς δεν διαταράσσει το προστατευτικό φιλμ του δέρματος. Όλα τα παραπάνω καθιστούν το Noxzema SensiPure  0% ιδανικό για να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, περιποίηση και φροντίδα ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Διάλεξε το SensiPure 0% για μηδέν συμβιβασμούς στην προσωπική σου περιποίηση.

Βρείτε τα σε όλα τα ράφια των super-market και στα καταστήματα καλλυντικών.

Follow on Facebook: NoxzemaGreece and on  Instagram: NoxzemaGreece