Η Amita, η αγαπημένη μάρκα χυμού της οικογένειας της Coca-Cola Τρία Έψιλον, πρωτοπορεί και παρουσιάζει την Amita Free, τη νέα καινοτόμα σειρά, που ανατρέπει τα δεδομένα στην κατηγορία των χυμών.

Η Amita Free, ο νέος απολαυστικός χυμός με λιγότερες θερμίδες*, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια παρουσιάζει δύο ήδη αγαπημένες γεύσεις Amita και μια καινούργια πρόταση. Βασική καινοτομία της νέας σειράς είναι το γεγονός ότι περιέχει σημαντικά λιγότερες θερμίδες από τα αντίστοιχα φρουτοποτά με ζάχαρη και σε συνδυασμό με την απίθανη γεύση – κύριο χαρακτηριστικό κάθε χυμού Amita – καθιστά την Amita Free μια ιδανική καθημερινή προσθήκη σε μια ισορροπημένη διατροφή.

Οι χυμοί Amita Free έρχονται σε νέες μοναδικές συσκευασίες 1 λίτρου και 330ml που ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο minimal σχεδιασμό τους. Λιτές γραμμές, «καθαρά» χρώματα και μοντέρνος σχεδιασμός είναι μερικά από τα στοιχεία των νέων συσκευασιών, που αναδεικνύουν περαιτέρω τη νέα Amita Free.

Τρεις απολαυστικές γεύσεις έρχονται ανανεωμένες στη νέα Amita Free:

  • Πορτοκάλι/ Βερίκοκο/ Μήλο
  • Ροδάκινο
  • Πορτοκάλι/Καρότο/Λεμόνι

Η Γεωργία Ζίττη, Marketing Manager Χυμών Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε: «Στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής της εταιρείας μας και του οράματος να αποτελούμε έναν 24/7 beverage partner, παρουσιάζουμε μια ακόμη προϊοντική καινοτομία στην αγορά χυμών ραφιού, την Amita Free. Σταθερός στόχος μας άλλωστε είναι να ακούμε διαρκώς τις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν ακόμα πιο φυσικές επιλογές με την ίδια υπέροχη γεύση. Ανταποκρινόμενοι σε αυτή την τάση και με επίκεντρο πάντα τις γευστικές προτιμήσεις της Ελληνικής αγοράς ανανεώνουμε και την κατηγορία των χυμών ραφιού, μειώνοντας τις θερμίδες στα φρουτοποτά. Είμαστε βέβαιοι ότι οι καταναλωτές θα αγαπήσουν εξίσου τη νέα σειρά Amita Free ως μια ακόμα επιλογή για μια ισορροπημένη διατροφή».  

                       

*με λιγότερες θερμίδες από τα αντίστοιχα φρουτοποτά με ζάχαρη

 

###

 

Ακολουθήστε μας:

Website: https://www.amita.gr/

Facebook: facebook.com/AmitaJuices

Instagram: instagram.com/amitajuices

YouTube: youtube.com/AmitaJuices