Πάθος για πατατάκια που δεν τελειώνει ποτέ... Η TSAKIRIS, η αγαπημένη ελληνική εταιρεία Chips, καινοτομεί για ακόμη μια φορά και παρουσιάζει δύο νέες λαχταριστές επιλογές: τα TSAKIRIS Cooked Chips με Μαύρη Καλοκαιρινή Τρούφα και τη νέα σειρά TSAKIRIS Chips ΚαταγωΓής.

Τα TSAKIRIS Cooked Chips με Μαύρη Καλοκαιρινή Τρούφα, αποτελούν το νέο μέλος της premium οικογένειας της TSAKIRIS, η οποία έρχεται να προστεθεί ανάμεσα στις τρεις αγαπημένες επιλογές: Θαλασσινό Αλάτι, Λεμόνι & Ρίγανη & Πιπέρι, Μέλι & Μουστάρδα.

Τα TSAKIRIS Cooked Chips αποτελούν έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό γεύσης, ποιότητας και μοναδικότητας, συνθέτοντας την απόλυτη γευστική εμπειρία. Σε λιγότερο από δύο χρόνια παρουσίας στην αγορά, το προϊόν έχει καταφέρει να κερδίσει τους καταναλωτές, κατέχοντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των premium chips. Παράλληλα, η σειρά έχει διακριθεί με τον τίτλο «Προϊόν της Χρονιάς 2019» για την εξαιρετική ποιότητα και τη γευστική υπεροχή του, χαρακτηριστικά που την κάνουν μια ακαταμάχητη πρόταση για τους λάτρεις των premium chips!

Η TSAKIRIS όμως δε σταματάει εδώ τις εκπλήξεις, καθώς μας συστήνει μια ακόμη καινοτομία, τα περιορισμένης παραγωγής TSAKIRIS Chips ΚαταγωΓής από τη Νάξο και την Κρήτη. Η νέα σειρά παράγεται από ξακουστές Ελληνικές σοδειές πατάτας, ενισχύοντας το στοιχείο της ελληνικότητας στα αγαπημένα μας πατατάκια. Οι πατάτες Νάξου, γνωστές για την ποιότητά τους, και οι πατάτες Κρήτης, οι οποίες ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη γεύση τους, προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία με επιπλέον τραγανή υφή.

Η Χριστίνα Βουρεξάκη, Snacks Marketing Manager Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε: «Τα νέα προϊόντα της οικογένειας TSAKIRIS αποτελούν δύο ακόμη καινοτομίες για την ελληνική αγορά. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις υψηλές γευστικές και ποιοτικές προσδοκίες των καταναλωτών, προσφέροντας ταυτόχρονα νέες γεύσεις και επιλογές».