Για μια ακόμα χρονιά η Coffee Island τίμησε το θεσμό του Athens Coffee Festival, δίνοντας το «παρών» με δυναμική παρουσία. Ο αγαπημένος, πλέον θεσμός, αποτέλεσε για ακόμα μία χρονιά hot spot για τους επαγγελματίες του κλάδου αλλά και τους λάτρεις του καφέ. Η Coffee Island, ήταν εκεί με όχημα το μοναδικό της καφέ, ανανεωμένη και με όλους τους coffee experts & explorers της ομάδας, στις επάλξεις!

Οι επισκέπτες του Athens Coffee Festival είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές ποικιλίες καφέ αλλά και μοναδικές εκδοχές mocktails, να παίξουν και να φωτογραφηθούν στο booth, να εκπαιδευτούν μέσα από τα ειδικά sessions “how to be home barista”, για να φτιάχνουν στο σπίτι το δικό τους μοναδικό καφέ, αλλά και να πάρουν μια γεύση, να θαυμάσουν και να κάνουν δικά τους, πρώτοι, νέα προϊόντα που σύντομα θα βρίσκονται στα καταστήματα, όπως το μοναδικό reusable cup, που είναι 100% ανακυκλώσιμο και προέρχεται από 40% ανακυκλωμένο υλικό.

Ανάμεσα στους επισκέπτες που πέρασαν από το Booth της Coffee Island ήταν και επώνυμοι λάτρεις του καφέ, όπως ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Φωτεινή Πετρόγιαννη κ.ά.

Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους, για την επόμενη χρονιά και το 5ο Athens Coffee Festival.

www.coffeeisland.gr

Φωτογραφίες