Υψηλή κάλυψη και ανάλαφρη ενυδάτωση! Αυτή είναι η υπόσχεση του νέου foundation που «γεμίζει» την επιδερμίδα ενώ βελτιώνει ενεργά την απαλότητα, την υφή και τον τόνο για μια πιο νεανική όψη.

Τι Προσφέρει

• Αποτελέσματα που μπορείτε να δείτε, από ένα foundation που δεν φαίνεται! Παρατηρείστε ορατή βελτίωση στην απαλότητα, στην υφή και στον τόνο της επιδερμίδας σε μόλις 10 ημέρες.

• Άμεσα, η επιδερμίδα φαίνεται αψεγάδιαστη, με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, πιο φωτεινή, με ενυδατική άνεση που μπορείτε να νιώσετε.

• Μετά από χρήση 4 εβδομάδων, βοηθά στη λείανση της επιφάνειας της επιδερμίδας χάρη στα ισχυρά πεπτίδια, όπως το Acetyl Hexapeptide-8 (γνωστό και ως Argireline) και Acetyl Hexapeptide-12.

• Προσφέρει άψογη και ανάλαφρη, υψηλή κάλυψη για 24 ώρες χωρίς να εγκαθίσταται σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες ή να έχει αποτέλεσμα μάσκας.

• Χαρίζει 24-ώρες συνεχή ενυδάτωση που «γεμίζει» την επιδερμίδα χάρη στις τεχνολογίες ενυδάτωσης που υπάρχουν και στην οικογένεια Moisture Surge.

• Το υαλουρονικό οξύ «γεμίζει» τις λεπτές γραμμές αφυδάτωσης. Δείτε βελτίωση στην ενυδάτωση της επιδερμίδας σας μετά από χρήση 10 ημερών και μετά από χρήση 4 εβδομάδων!

• Αναδεικνύει τη διακριτική εσωτερική λάμψη της επιδερμίδας και βελτιώνει την καθαρότητα και την υφή της χάρη στο Σαλικυλικό Οξύ.

Σε ποιον τύπο επιδερμίδας απευθύνεται;  

Στην πολύ ξηρή, ξηρή έως μικτή επιδερμίδα. (Τύπος Επιδερμίδας 1, 2, & 3).

Ιδανικός τρόπος χρήσης 

Απλώστε μικρή ποσότητα ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω χρησιμοποιώντας πινέλο foundation ή τα ακροδάχτυλα. Απλώστε και αναμίξτε καλά στις γωνίες, μπορείτε να «χτίσετε» όση κάλυψη χρειάζεστε. Ολοκληρώστε με πούδρα, εάν επιθυμείτε επιπλέον κάλυψη. Αφαιρείται με προϊόν ντεμακιγιάζ.

Διατίθεται σε 27 αποχρώσεις (έως 12 αποχρώσεις στα καταστήματα και 27 online).

Γνωρίστε την πρόκληση 10 ημερών του Even Better: βελτίωση στην υφή, λείανση και χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σε μόνο 10 ημέρες.