Με το πέρασμα του χρόνου, ο μεταβολισμός της επιδερμίδας επιβραδύνεται και έτσι χάνει τη νεανική της λάμψη. Ενισχύστε τη νεανική λάμψη της επιδερμίδας με τη NEΑ Clinique Smart ClinicalTM MD.  Μια ευρηματική προσέγγιση για ορατή ανανέωση της μορφολογίας του προσώπου, που στοχεύει στις βασικές περιοχές ανησυχίας, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει γραμμές, ρυτίδες, θαμπή όψη και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Διατίθεται σε δύο εξειδικευμένες συνθέσεις: μία για ορατή σμίλευση των βασικών περιοχών όπως είναι o λαιμός, τα ζυγωματικά, το περίγραμμα και μία ακόμα για ορατή αποκατάσταση των περιοχών με απώλεια όγκου2 καινοτομίες σε 1 κρέμα.

 

 

Και οι δύο συνθέσεις αντιμετωπίζουν γραμμές & ρυτίδες, απευθύνονται στον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο και στη θαμπή όψη.

Οι συνεχιζόμενες φθορές στην επιδερμίδα, τόσο από τη βιολογική όσο και από την περιβαλλοντική γήρανση, οδηγούν τελικά στο σχηματισμό γραμμών και ρυτίδων. Αμφότερες στοχεύουν σε εξειδικευμένες ανάγκες αλλά απευθύνονται και σε συνολικά ζητήματα αντιγήρανσης όπως οι γραμμές & ρυτίδες, η θαμπή όψη και ο ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος, χρησιμοποιώντας νέα και προηγμένα αντιγηραντικά πεπτίδια που δρουν συνεργιστικά στην αντιμετώπιση των γραμμών & των ρυτίδων.

Και οι δύο συνθέσεις ενισχύουν τον κύκλο κυτταρικής ανανέωσης.

Κατά μέσο όρο, ο κύκλος ανανέωσης των κυττάρων είναι περίπου 28 ημέρες, σε έναν ενήλικα μέσης ηλικίας. Ωστόσο, όσο μεγαλώνουμε, αυτός ο κύκλος επιβραδύνεται στις 45-60 ημέρες στην ηλικία των 40 και των 50 ετών. Μπορεί να επιβραδυνθεί περαιτέρω στις 60 με 90 ημέρες στα 50 μας και στα 60. Καθώς λοιπόν η διαδικασία αυτή μειώνεται, νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, προκαλώντας χαλάρωση και κατάρρευση της δομής της ή αυτό που εμείς βλέπουμε γραμμές, ρυτίδες και βαθιές πτυχώσεις. Ενσωματώνοντας δραστικά συστατικά που ενεργοποιούν τον κύκλο ανανέωσης των κυττάρων, η σύνθεση αυτή βοηθά την επιδερμίδα να επανέλθει στη νεανική της κατάσταση.

Και οι δύο συνθέσεις χαρίζουν ενέργεια στην επιδερμίδα & επαναφέρουν την νεανική λάμψη.

 

Οι ΝΕΕΣ διαθέσιμες Clinique Smart MD είναι οι:

  • Smart Clinical MDTM Multi-Dimensional Age Transformer Resculpt (Σμίλευση), 50ml
  • Smart Clinical MDTM Multi-Dimensional Age Transformer Revolumize (Αποκατάσταση Όγκου,) 50ml      
  •  Smart Clinical MDTM Multi-Dimensional Age Transformer Duo Resculpt & Revolumize (Σμίλευση & Αποκατάσταση Όγκου) 2 κρέμες σε 1, 50ml