Το Carroten, το Νo.1 αντηλιακό στην Ελλάδα, άρρηκτα συνδεδεμένο με τα καλοκαίρια μας, έδωσε το παρών το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουνίου στα Mad Video Music Awards 2019 by Coca Cola, παρέα με την “Number One” diva της pop Έλενα Παπαρίζου, και μας παρέσυρε στους ρυθμούς του με Καλοκαίρι και Πάθος!

Τα Carroten Boys and Girls υποδέχτηκαν τον κόσμο στο χώρο του Preshow των Βραβείων, και το γνώριμο, μαγευτικό άρωμα του Carroten, πλημμύρισε τον χώρο χαρίζοντας μια έντονα καλοκαιρινή διάθεση στην ατμόσφαιρα. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις must επιλογές του καλοκαιριού, τα αγαπημένα αντηλιακά Carroten Protect & Care και Carroten AquaVelvet. Όμως το Carroten δεν έμεινε μόνο εκεί… Στο περίπτερο του, οι επισκέπτες αποτύπωσαν τις δικές τους στιγμές με Καλοκαίρι και Πάθος παρέα με την Έλενα Παπαρίζου, σε slow motion βίντεο που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους!

On Stage με την Έλενα Παπαρίζου

Η βραδιά έγινε ακόμα πιο καλοκαιρινή και λαμπερή στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς, όταν η μοναδική Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2019 by Coca-Cola και  ερμήνευσε το φετινό Carroten song, «Καλοκαίρι και Πάθος», σε ένα ανατρεπτικό remix παρέα με τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο Ιάσονα Μανδηλά. Το εντυπωσιακό ντουέτο, που μαγνήτισε τα βλέμματα  με τον ερωτισμό του, πλαισιώθηκε από εντυπωσιακούς χορευτές σε μια θεαματική χορογραφία που αποθεώθηκε από το κοινό.

Μουσική σημαίνει καλοκαίρι και καλοκαίρι σημαίνει Carroten, γι’αυτό πιστό και φέτος στο ραντεβού του, το Carroten δημιουργεί το summer anthem του 2019 με την υπόσχεση να μας παρασύρει σε μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές με πάθος!

 

Ζήσε το καλοκαίρι σου με Carroten και… Πάθος!

Φωτογραφίες