Αυτό το καλοκαίρι τα TGI Fridays μας ταξιδεύουν στην εξωτική Καραϊβική με γλυκόξινες και spicy γεύσεις!

Στην γλώσσα των Τζαμαϊκανών “Boonoonoonoos” σημαίνει κάτι που αγαπάς ή κάτι που είναι πολύ ωραίο. Τα TGI Fridays™ έχουν δημιουργήσει μοναδικές προτάσεις πιάτων σε συνδυασμό με εμπνευσμένα cocktails που θα σας κάνουν να αναφωνήσετε… Boonoonoonoos!

Το ταξίδι στη γεύση ξεκινά με τα μοναδικά Tropical Island Tacos, πίτες αλευριού που αγκαλιάζουν λωρίδες κοτόπουλου σοτέ με jerk spices, rum sauce, πεπόνι, μάνγκο και coleslaw ή τα λαχταριστά Jamaican Burger Sliders, 3 mini burgers με τοπικά καρυκεύματα jerk spices, λιωμένο Swiss, ψητό ανανά, mango chutney και τραγανά frizzled onions.

Τα δροσιστικά φρούτα σε συνδυασμό με τα πικάντικα μυρωδικά συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για να συνεχίσετε στα κυρίως πιάτα. Απολαύστε το Breeze Pulled Pork Burger με ζουμερό χοιρινό που σιγοψήνεται στο φούρνο με μπαχαρικά και γλασάρεται με rum sauce, ψητό ανανά, mango chutney, τραγανά frizzled onions και aioli sriracha σε ψωμί brioche. Εναλλακτικά, το Caribbean Style Jerk Chicken με κοτόπουλο σχάρας με jerk spices, σερβίρεται με ανανά, μάνγκο, πεπόνι, yellow rice με μυρωδικά και rum sauce.

Με Τζαμαϊκανές street food επιρροές και έμπνευση από τις παραδοσιακές γεύσεις της Καραϊβικής, τα νέα πιάτα “Boonoonoonoos” συνοδεύονται από δροσερά και φρουτώδη cocktails!

Το Bahama Love και το Summer in a Glass μας μεταφέρουν στις εξωτικές παραλίες των Αντιλλών με Havana Club Añejo 3 Años και με πολλά ακόμη εξωτικά υλικά που εναρμονίζονται και ισορροπούν τις γλυκόξινες και spicy γεύσεις του φαγητού. Το Flam and Lime, που στα Τζαμαϊκανά σημαίνει φλερτ και πάρτι, θα σας βάλει σε ανάλογο mood με Havana Club Añejo 7 Años, φρέσκες φράουλες, σπιτικό ginger & lemongrass syrup και φρέσκο χυμό lime.

Το Pina Colada Cheesecake είναι η γευστική έκπληξη που ολοκληρώνει το γεύμα με τον πιο γλυκό τρόπο! Γαρνίρεται με σαντιγί, νιφάδες καρύδας και καψαλισμένα φιλέτα αμυγδάλου.

Gimme SomeBoonoonoonoos!

Με εξωτική διάθεση, τα TGI Fridaysστο Κεφαλάρι υποδέχθηκαν την Τρίτη 25 Ιουνίου δημοσιογράφους και social media influencers που «ταξίδεψαν» για λίγο στις ακτές της Καραϊβικής απολαμβάνοντας Caribbean μουσικές και φυσικά τις νέες γεύσεις και τα μοναδικά cocktails του “Boonoonoonoos”!

Highlight της καλοκαιρινής βραδιάς: το afro beat χορευτικό tutorial που «απογείωσε» τη διάθεση των καλεσμένων!

Caribbean Loving will make you say “Cheese on Bread” (aka WOW!)

Για να μαθαίνεις περισσότερα σχετικά με τα TGI Fridays, ακολούθησε τα στα social media!

Facebook: @TGI Fridays

Instagram: @tgifridaysgr και στο hashtag #tgifridaysgr

Twitter: @TGIFridaysGR

YouTube: TGI Fridays Greece

Φωτογραφίες