Επάνω στην πλατεία, στο μετρό του Κεραμικού, βρίσκεται το Gasoline... Το ξέρεις ήδη: είναι ένα μαγαζί-στέκι, με υπέροχους χώρους και γωνιές για κουβεντούλες και μια πολύχρωμη και δροσερή αυλή, τρυγυρισμένη από πράσινο, που σου φτιάχνει αμέσως το κέφι.

Στο Gasoline διαλέγεις τον καφέ σου, μέσα από διαφορετικές ποικιλίες espresso, καφέ φίλτρου, τσάι απ' όλο τον κόσμο αλλά και αρωματικές σοκολάτες. Θα βρεις διάφορα σνακ και κρύα πιάτα, και αν πας το βράδυ για ποτό, θα μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια τεράστια λίστα από ουίσκι και κοκτέιλ... Προσωπικά συμβουλεύομαι το σερβιτόρο και πάντα όλα είναι ακριβώς όπως τα ονειρεύομαι!

Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και υπάρχει έκπτωση 20% σε ανέργους, φοιτητές και πολύτεκνους, σε όλα τα είδη και όλες τις μέρες και ώρες της εβδομάδας.

Έτσι κι αλλιώς, το Gasoline, είναι πάντα υπέρ της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης. Αυτός είναι ο λόγος που δείχνοντας την ευαισθητοποίησή του από το ανθρωπιστικό έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, αυτό το Σάββατο 18 Μαίου, από 17:00 έως 24:00 και την Κυριακή 19 Μαίου, από νωρίς το μεσημέρι στις 12:00 έως στις 22:00, φιλοξενεί έκθεση χειροποίητων ειδών και αντικειμένων, έσοδα της οποίας θα κατατεθούν ως δωρεά για την ενίσχυση του σκοπού αυτού.

Στην έκθεση, θα βρεις χειροποίητα κοσμήματα διαφόρων τεχνικών, ρούχα, αντικείμενα, καλλυντικά και σαπούνια από βιολογικές πρώτες ύλες και πολλά άλλα, όπως φυσικά και πρωτότυπα δωράκια! Μας προσκαλεί να τα δούμε από κοντά και αν θέλουμε να βοηθήσουμε κι εμείς σ'αυτόν το σκοπό.

 


 

Δωράκια από την έκθεση, θα κληρωθούν για τους φίλους του Yolo! Δήλωσε στο ταμείο της έκθεσης ότι ανήκεις στους Yolo fans και λάβε μέρος!

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, είναι ένα ανθρωπιστικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, με στόχο να παρέχουν βοήθεια σε πληθυσμούς, που βρίσκονται σε κατάσταση επείγουσας ανάγκης, λόγω επιδημιών, ενόπλων συγκρούσεων ή καταστροφών, με υλικό και εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων, οι πόροι των οποίων προέρχονται, μεταξύ άλλων, από οικειοθελείς παροχές των δωρητών τους.

 

 

Χρήσιμα links:

Event 

Gasoline Bar

Γιατροί Χωρίς Σύνορα