Το 2019, η περιποίηση των μαλλιών κατακτά τη νύχτα, με το Nutritive 8H Magic Night  Serum. Όπως μια πλούσια κρέμα νυκτός για το πρόσωπο, το 8H Magic Night Serum ενισχύει την επανορθωτική δύναμη του ύπνου θρέφοντας και αναδομώντας τα μαλλιά κατά τη  διάρκεια της νύχτας. Αυτός ο πολυτελής, μεταξένιος ορός απλώνεται πανεύκολα, για να  μεταμορφώσει σταδιακά τα μαλλιά σε βάθος 8 ωρών. Το επόμενο πρωί, τα μαλλιά είναι απαλά, υγιή, με υπέροχο άρωμα που διαρκεί – ως δια μαγείας. Η εντατική φροντίδα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, που προσφέρει το 8H  Magic Night Serum, φέρνει όλη την επαγγελματική, πολυτελή περιποίηση σε μία τελετουργία νύχτας. Ο ορός αντανακλά πλήρως την τάση που θέλει την περιποίηση  των μαλλιών να εμπνέεται από την περιποίηση της επιδερμίδας –μια πιο σοβαρή προσέγγιση  που εστιάζει στην υγεία των μαλλιών και αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο οι  γυναίκες οραματίζονται την ομορφιά.

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ  ΣΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Μπορεί να μοιάζει με μαγικό τρικ, όμως στην πραγματικότητα είναι το αποτέλεσμα  προηγμένης επιστημονικής καινοτομίας. Οι επιστήμονες της Kérastase ανέπτυξαν μια  νέα πολυτελή σύνθεση που αξιοποιεί και ενισχύει τη μοναδική ευκαιρία επανόρθωσης των μαλλιών κατά τη διάρκεια του ύπνου. Σχεδιασμένος να χρησιμοποιείται πριν από  τον ύπνο, χωρίς να χρειάζεται νερό για να δράσει ή ξέβγαλμα, είναι ο 1ος ορός μαλλιών  με συστατικά που διεισδύουν σε βάθος στην τρίχα και εξαφανίζονται μέσα στη νύχτα. Έτσι, το επόμενο πρωί δεν μένουν καθόλου κατάλοιπα προϊόντος στα μαλλιά. Το μόνο  που μένει είναι απαλά μαλλιά με σατινέ φινίρισμα και εξαιρετικά αέρινη αίσθηση.

ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Το 8H Magic Night Serum συνδυάζει τη θρεπτική δύναμη της κλασσικής  σειράς Nutritive με τη δυνατότητα επανόρθωσης και αναδόμησης των ξηρών μαλλιών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εμπλουτισμένος με σύμπλοκο Βιταμίνης Β και  Εκχύλισμα Ρίζας Ίριδας, ο ορός αυτός προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία για όλες τις  αισθήσεις, με ένα ασύγκριτο άρωμα που εξελίσσεται ενισχύοντας τη χαλάρωση τη  νύχτα και παρέχοντας τονωτική αναζωογόνηση το πρωί.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ 5 ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ

Εξασφαλίζει σταδιακή διείσδυση των θρεπτικών  συστατικών, με βαθιά  αγκύρωση  στην  τρίχα.

Θωρακίζει το περιτρίχιο με σατινέ φινίρισμα.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΙΡΙΔΑΣ

Θρέφει σε βάθος 8 ωρών.

Αντισταθμίζει την καθημερινή απώλεια θρεπτικών  συστατικών και δημιουργεί  μια λεία επικάλυψη γύρω  από  την τρίχα.

 

Η σειρά Nutritive έχει  μακρά  ιστορία στην επανορθωτική  περιποίηση  των ξηρών μαλλιών. Το 8H Magic Night Serum συνδυάζει την κλασσική δράση της Nutritive με μια  πρωτοποριακή σύνθεση  νυκτός που ταιριάζει απόλυτα  στη ζωή  της σύγχρονης γυναίκας. Ο ορός αυτός διαθέτει όλη την ενυδατική δύναμη μιας μάσκας, σε μια εξαιρετικά εύχρηστη  σύνθεση που δεν χρειάζεται νερό για να δράσει ή ξέβγαλμα. Μια μικρή μόνο ποσότητα  πριν από τον ύπνο εξασφαλίζει σταδιακή διείσδυση των θρεπτικών συστατικών κατά τη  διάρκεια της νύχτας και εξαφανίζεται ως δια μαγείας μέχρι το επόμενο πρωί. Τα μαλλιά  μένουν απαλά, ευκολοχτένιστα, με σατινέ φινίρισμα, και άρωμα που διαρκεί  αναζωογονώντας τις αισθήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.