Δέρμα που «τραβάει», που παρουσιάζει κοκκινίλες, ερεθισμούς ή είναι θαμπό; Συχνά τα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα υποφέρουν από ταυτόσημα ορατά σημάδια. Τα πρώτα αποδυναμώνονται από την αλλοίωση της υδρολιπιδικής μεμβράνης, στερούνται λιπιδίων και υγρασίας - με άλλα λόγια, λίπους και νερού. Στο αφυδατωμένο δέρμα, από την άλλη μεριά, λείπει μόνο η υγρασία. Αλλά τελικά και στις δύο περιπτώσεις, χρειάζεται μία ισχυρή ρουτίνα ενυδάτωσης, με διπλή φροντίδα ενυδατικών συστατικών για άνεση, και προστατευτικών συστατικών για την αποκατάσταση της λειτουργίας του υδρολιπιδικού ιστού της επιδερμίδας

Ενυδάτωση χάρη σε 3 φυσικά συστατικά

Δυο καινούργια προϊόντα συνθέτουν τη ρουτίνα της Vinosource για να δράσουν στο δέρμα ως ένα κύμα ενυδάτωσης: Ο καταπραϋντικός ορός S.O.S Thirst-Quenching Serum και η κρέμα εντατικής ενυδάτωσης S.O.S Intense Moisturizing Cream. Αυτό είναι το κλειδί για μια επιδερμίδα απαλή, αναζωογονημένη και με αίσθηση άνεσης που ξαναβρίσκει μέρα με τη μέρα τη λάμψη της.

1. ΤΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ 

Θα μπορούσε να ονομαστεί "το ταλαντούχο φυτικό νερό". Παράγεται από 100% βιολογικά σταφύλια και φτάνει στην καρδιά της επιδερμίδας. Χάρη στα απαλυντικά ιχνοστοιχεία, τους ενυδατικούς πολυσακχαρίτες και τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει (κάλιο, μαγνήσιο και ασβέστιο), διεγείρει το φυσικό σύστημα υδάτωσης του δέρματος. Αποτέλεσμα; Δέρμα απαλό, ανανεωμένο, ενυδατωμένο που ακτινοβολεί.

2. ΟΙ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ ΑΠΟ ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ

Είναι από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά στον κόσμο των φυτών. Η δύναμή τους; Προστατεύουν το δέρμα από οξειδωτικές επιθέσεις, εμποδίζοντας τις ελεύθερες ρίζες, που ευθύνονται για το 80% της γήρανσης του δέρματος.

3. ΤΟ VINOLEVURE

Πλούσιο σε β-γλυκάνη, διεγείρει τη δραστηριότητα των κυττάρων  της επιδερμίδας για την ενίσχυση του "αμυντικού" κεφαλαίου και την πρόληψη της αφυδάτωσης. Με την πάροδο των ημερών, αποκαθίσταται η λειτουργία του υδρολιπιδικού ιστού του δέρματος.

Φροντίδα σε 2 βήματα

1. Ο S.O.S Thirst-Quenching Serum (Καταπραϋντικός ορός)

 

Εξαιρετικά συμπυκνωμένος, με ενυδατικά και καταπραϋντικά δραστικά συστατικά, ο ορός αυτός ανακουφίζει όλα  τα δέρματα, ακόμη και τα πιο ευαίσθητα. Μια γνήσια "ένεση φυτικής ενυδάτωσης", χρησιμοποιείται όλο τον χρόνο, ως μέρος της καθημερινής φροντίδας, έτσι ώστε το δέρμα να ενυδατώνεται συνεχώς. Τα κύρια δραστικά συστατικά του είναι το οργανικό νερό σταφυλιών, οι πολυφαινόλες από τους σπόρους των σταφυλιών, το Vinolevure®, το ελαιόλαδο squalane και το υαλουρονικό οξύ. Η σύνθεση του δεν προκαλεί αλλεργίες.

2. Η SOS Intense Moisturizing Cream

Απαλή και φυσική, αυτή η πλούσια κρέμα καταπραΰνει ακόμη και το πιο ευαίσθητο ξηρό δέρμα που ανακτά την απαλότητα και την ακτινοβολία του. Οι κοκκινίλες και το αίσθημα "τραβήγματος" εξαφανίζονται αφήνοντας μία άμεση αίσθηση ανακούφισης. Eφαρμόζεται πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και τον λαιμό μετά το serum. Απίστευτα απολαυστική, λειτουργεί ως αναζωογονητικό κύμα: είτε καθημερινά ή σαν μία κίνηση SΟS για την αποκατάσταση των φθορών που προκαλούνται από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες

Τα κύρια δραστικά συστατικά της είναι το οργανικό νερό σταφυλιών, οι πολυφαινόλες από τους σπόρους των σταφυλιών, το Vinolevure®, το ελαιόλαδο squalane και το λάδι Borage. Η σύνθεση της δεν προκαλεί αλλεργίες.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Caudalie

Γεννημένη στην καρδιά της περιοχής του Μπορντό, στον αμπελώνα "Smith Haut Lafitte", είναι μια 100% ανεξάρτητη γαλλική μάρκα καλλυντικών που χρησιμοποιεί τα οφέλη των συστατικών που προέρχονται από τα σταφύλια και τα αμπέλια. Ιδρύθηκε το 1995 από την Mathilde Thomas και τον σύζυγό της Bertrand, μετά τη συνάντησή τους με τον καθηγητή φαρμακογνωσίας Vercauteren, παγκόσμιο ειδικό για τις πολυφαινόλες. Η συνεργασία τους και η θεμελιώδης ερευνητική εργασία έχει συμβάλει στην υποβολή σημαντικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως. Τα προϊόντα Caudalie σέβονται ένα αυστηρό πρότυπο που ονομάζεται “Cosm’ ethics" και δεν περιέχουν αμφιλεγόμενα συστατικά (φθαλικές ενώσεις, ορυκτά έλαια, θειϊκό άλας νατρίου, parabens, phenoxyethanol).