Είναι η επιστροφή που μας γεμίζει υπέροχες αναμνήσεις. Το Johnson’s® με βελτιωμένες συνθέσεις, νέες συσκευασίες και με σύμμαχο την επιστήμη, έχει ως αποστολή να προσφέρει τα πιο απαλά και ποιοτικά βρεφικά προϊόντα στον κόσμο, καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων γονιών και εξασφαλίζοντας την καλύτερη περιποίηση για τα μωρά τους.

Το Johnson’s® αντιλαμβάνεται πλήρως τα διαφορετικά «θέλω», τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σύγχρονων γονιών από τα προϊόντα που χρησιμοποιούν για τα μωρά τους. Πάνω από 400 συστατικά εξετάστηκαν και απορρίφθηκαν, πριν καταλήξει στα νέα, βελτιωμένα προϊόντα που προσφέρει σήμερα στους γονείς. Προϊόντα αποτελεσματικά και απαλά, που δεν περιέχουν parabens, χρωστικές*, θειικές και φθαλικές ενώσεις. Προϊόντα που είναι υποαλλεργικά** και περιέχουν συστατικά 90% φυσικής προέλευσης***.

Στη νέα εποχή του Johnson’s®, δεν αναδιαμορφώνουμε μόνο τα υπάρχοντα προϊόντα, αλλά επιπλέον, εισάγουμε την επαναστατική τεχνολογία και την επιστημονική μας τεχνογνωσία στην περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας. Η ολοκαίνουργια σειρά Johnson’s® CottonTouch™, είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα των νεογέννητων. Τα προϊόντα της σειράς, περιέχουν αγνό βαμβάκι, είναι υποαλλεργικά** και με ισορροπημένο pΗ  για την βρεφική επιδερμίδα, προσφέροντάς ένα εξαιρετικά απαλό άγγιγμα. Το άρωμα του CottonTouch™ δοκιμάστηκε από μαμάδες σε όλο τον κόσμο και έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ενδείκνυται για ένα χαλαρωτικό μπάνιο, ενισχύοντας τον συναισθηματικό δεσμό μεταξύ γονιού και μωρού, βοηθώντας έτσι στη φυσική και συναισθηματική ανάπτυξη του βρέφους.