Τι κι αν είναι τέλος του μήνα έχεις ξεμείνει από «ρευστό»; (Αγόρασες κι εκείνο το φουλάρι απ' το Zara!) Αντί να κλειστείς μέσα ελπίζοντας σ' ένα θαύμα, πολλά νυχτερινά στέκια σου δίνουν τη λύση με τη μορφή του happy hour.

Τι είναι αυτό το happy hour;
Είναι κάποιες συγκεκριμένες ώρες και μέρες που κάποια μαγαζιά έχουν φθηνότερες τιμές στα ποτά απ’ αυτές του καταλόγου. Έτσι, πίνεις το αγαπημένο σου κοκτέιλ πιο οικονομικά, ή δοκιμάζεις κάποιο νέο επωφελούμενη της προσφοράς.

Τα μπαράκια που έχουν υιοθετήσει το happy hour είναι πολλά. Γνώρισε μερικά απ’ αυτά:

Cantina Social Bar
Ένα cult μαγαζί «χωμένο» στα κτίρια του Κέντρου με ψαγμένες μουσικές και πίστα για χορό. Το απόγευμα έως τις 19.00 το ποτό είναι στα 4€ και οι μεγάλες μπύρες στα 3 .
Λεωκορίου 8, Αθήνα
www.facebook.com/cantinasocial

Key Bar
Ένα cool στέκι του κέντρου που φιλοξενεί συχνά πάρτι και μαζεύει αρκετό κόσμο, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα! Κυριακή-Παρασκευή ως τις 20.00 και το Σάββατο ως τις 21.00 θα πιείς κοκτέιλ με 7,5€ και ποτά με 5,5€. Αν σ’ αρέσουν οι extreme επιλογές ζήτησε τα «καφτερά» σφηνάκια βότκας!
Πραξιτέλους 37, Αθήνα.
www.keybar.gr

 



Lab
Ένα σύγχρονο μικρό μπαρ ιδανικό για χαλαρά ποτά, ειδικά αν μένεις στα βόρεια. Τα Σαββατοκύριακα τη μουσική επιμελούνται εξαιρετικοί DJs. Το ποτό είναι στα 5€.
Τριφυλίας 71, Αμπελόκηποι
www.labbar.gr

Beer Academy Home
Τριώροφη μπιραρία με υπέροχη θέα στην ταράτσα και μεγάλη ποικιλία στις μπύρες που προσφέρονται. Καθημερινά 17.30-20.30 οι βαρελίσιες μπίρες μια συν μια δωρεάν. Δευτέρα ως Τετάρτη 2 λίτρα βαρελίσια μπίρα σε ειδική κανάτα 12 ευρώ. Κάθε Πέμπτη όλα τα κοκτέιλ 5 €.
Εθνικής Αντιστάσεως 4, Καισαριανή
www.facebook.com/Beer.Academy.Home

Baba au Rum
Ένα μικρό και φιλόξενο μπαράκι του κέντρου με ιδιαίτερη ποικιλία στα κοκτέιλ, στα οποία χρησιμοποιούν ντόπια λικέρ. Καθημερινά ως τις 21.00 όλα τα κοκτέιλ ένα ευρώ κάτω από την τιμή του καταλόγου και τρία συγκεκριμένα 6-7 €.
Κλειτίου 6, Αθήνα
www.babaaurum.com

Amalour
Ένα νέο κοκτέιλ bar της Νέας Σμύρνης που στεγάζεται σε ανακαινισμένο νεοκλασικό με ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα. Κοκτέιλ κι απλά ποτά κάθε μέρα κι αργίες 19.00-22.00 στα 5€.
Νικολάου Πλαστήρα 45, Νέα Σμύρνη
www.amalour.gr

La Vie en Rock
Ένα καφέ-μπαρ στο κέντρο της Αθήνας για όσους αγαπούν το ελληνικό αλλά και ξένο ροκ. Αν πάτε, δοκιμάστε το lemon pie κοκτέιλ και το mojito diabolo! Έως τις 20.00 όλα τα κοκτέιλ στα 5€.
Κολοκοτρώνη 11, Αθήνα.
www.facebook.com/LavieKolokotroni11