Είναι το αξεσουάρ που λατρεύουμε κάθε σεζόν και δεν αποχωριζόμαστε το καλοκαίρι. Ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου δεν είναι ποτέ αρκετό και στη νέα συλλογή του οίκου Moschino για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, τα σχέδια μας προκαλούν να αποκτήσουμε παραπάνω από ένα.

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως Moschino αποτυπώνουν τον ιδιαίτερο και ειρωνικό χαρακτήρα της ιταλικής μάρκας, που ενισχύεται πάντα με μια δόση πολυτέλειας και λάμψης. Με την προσωπική υπογραφή του τολμηρού δημιουργού και καλλιτεχνικού διευθυντή της, Jeremy Scott, η νέα  συλλογή δημιουργήθηκε με βάση χαρακτηριστικά στοιχεία, όπως το μεταλλικό και τρισδιάστατο λογότυπο, τα μεταλλικά τρουκς και το λογότυπο του διπλού ερωτηματικού. Η χρωματική παλέτα της συλλογής περιλαμβάνει αποχρώσεις όπως το μαύρο και το χρώμα της ταρταρούγα, που συνδυάζονται με παιχνιδιάρικες ποπ πινελιές του κόκκινου και του ροζ ή με ζωηρά φούξια, μοβ και ροζ. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από ασημί και χρυσές λεπτομέρειες, που αποτυπώνονται σε τρισδιάστατα λογότυπα, τρουκς ή φακούς με καθρέφτη.

Bold &Gold

Το λογότυπο Bold & Gold αποτελεί διαχρονική υπογραφή του Moschino. Αυτά τα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, σε φουτουριστική φόρμα αποτελούν το νέο κομμάτι-κλειδί της σεζόν και αποτελούν την φρέσκια εκδοχή ενός βίντατζ κομματιού ,το οποίο ο Jeremy Scott συνδύασε με ματ και γυαλιστερές μεταλλικές λεπτομέρειες και το λαμπερό λογότυπο να ξεχωρίζει ανάγλυφα στους βραχίονες.

Cat-eye

Αυτά τα γυαλιά ηλίου σε φόρμα «μάτι της γάτας» κλέβουν την παράσταση με τον καθηλωτικό τους σχεδιασμό. Μοντέρνες αποχρώσεις, όπως το μαύρο και η ταρταρούγα, συνδυάζονται με απροσδόκητους τόνους και το τρισδιάστατο μεταλλικό λογότυπο ως χαρακτηριστικό στοιχείο στους βραχίονες. 

Διπλό ερωτηματικό

Το iconic διπλό ερωτηματικό μεταμορφώνεται σε μεταλλική λεπτομέρεια για να στολίσει τους βραχίονες αυτών των γυαλιών ηλίου από ασετάτ  και χαρίζει μια ποπ διάθεση συλλογή γυαλιών.

Η συλλογή γυαλιών Moschino παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα high-end οπτικά καταστήματα.