Χρυσά παντατίφ 18 καρατίων με διαμάντια, υπέροχα μπρασελέ 18 καρατίων, ασημένια κοσμήματα που λάμπουν για everyday look. Όλα τα κοσμήματα με την υπογραφή της Anatol μας μεταφέρουν σε ένα κόσμο μαγείας που ό,τι λάμπει, είναι αληθινό.

Από τα μονόπετρα δαχτυλίδια to die for, τα υπέροχα κολιέ και τα μοντέρνα σκουλαρίκια από τις συλλογές Classic touch, Curves, Daily sparkle, M, Smiles, Protogenesis ή τη Valentine’s, το design κλέβει την παράσταση.

Αρκεί να μπούμε σε ένα από τα δύο καταστήματα της εταιρείας Αnatol, το πρώτο στην καρδιά της Κηφισιάς, επί της οδού Αργυροπούλου και το δεύτερο στο Golden Hall, για να βρεθούμε μέσα σε μια στιγμή σε ένα σύννεφο μοντέρνας λάμψης.

Με τη δύναμη που διαθέτει η εταιρεία από τη δραστηριοποίησή της στο χώρο του κοσμήματος από το 1974 δεν σταματά να φορτίζει τις επιθυμίες μας με νέα και μοναδικά σχέδια τα οποία συνοδεύονται από το πιστοποιητικό της πέτρας που διαθέτουν και την εμπειρία των ιδιοκτητών της.

Εδώ η επιλογή μετατρέπεται σε μοναδικό experience απόλαυσης με την πείρα του προσωπικού που επιθυμεί να μας βοηθήσει να μεταμορφωθούμε με ένα μόνο κόσμημα στην πριγκίπισσα της βραδιάς.

Τα κοσμήματα της Anatol εξάγονται σε Ευρώπη, Αμερική, Ρωσία και Αραβικά Εμιράτα, λαμβάνουν μέρος σε διεθνείς εκθέσεις κι έχουν αποκτήσει πιστούς θαυμαστές. Πρόσφατα, η Anatol μπήκε δυναμικά στον online κόσμο με το ηλεκτρονικό κατάστημά της, στο οποίο βρίσκουμε όλα τα νέα σχέδια και τις ιδέες των σχεδιαστών της.

Με ένα απλό κλικ στο site μπορούμε να διαλέξουμε εκείνο ακριβώς το σχέδιο που μας πήρε το μυαλό και να το έχουμε στα χέρια μας άμεσα, όπου κι αν βρισκόμαστε.

 

Τα κοσμήματα Anatol διατίθενται στα καταστήματα:

Αργυρoπούλου 8, 14562 Κηφισιά, τηλ. (+30) 210 8018253

Golden Hall, Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, 15123 Μαρούσι, τηλ. (+30) 210 6835511

και e-shop: https://anatoljewellery.gr

Ακολουθήστε τη λάμψη τους στη FB page: Anatol