Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια ιστορικής διαδρομής και δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων. Γιορτάζει 80 χρόνια αφιερωμένα σε όλους τους επιχειρηματικούς και κοινωνικούς εταίρους που την οδήγησαν στην κορυφή: τους πελάτες της που την επιλέγουν και την εμπιστεύονται καθημερινά, τους προμηθευτές της που με μεράκι προσφέρουν τα πιο εκλεκτά τους προϊόντα, την ελληνική κοινωνία όπου δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται για να δημιουργεί ένα καλύτερο αύριο για όλους και, φυσικά, την οικογένεια της ΑΒ που μεγαλώνει και σήμερα απαριθμεί περισσότερα από 14.000 μέλη.

Το 2019, ένα έτος - σταθμός για την εταιρεία, η ΑΒ Βασιλόπουλος το αφιερώνει σε όλους εσάς, μέσα από μια μεγάλη σειρά ενεργειών και εορτασμών με επετειακό πρόσημο.

Από το πρώτο μπακάλικο του Γεράσιμου Βασιλόπουλου στην οδό Βουλής, έως τα 460 καταστήματά της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 8 δεκαετίες συνεχίζει την απρόσκοπτη ανάπτυξή της υλοποιώντας το όραμα και τις πρωτοποριακές στρατηγικές της επιλογές με επίκεντρο τον Άνθρωπο, τα Προϊόντα και το Περιβάλλον.

80 χρόνια τώρα, η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι αφιερωμένη να φροντίζει τον Άνθρωπο. Τα 14.092 μέλη της οικογένειας της ΑΒ δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερό τους εαυτό -με θάρρος, ομαδικότητα, ακεραιότητα, χιούμορ και φροντίδα- για να προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με Αξία, Έμπνευση και Καινοτομία σε όλους εκείνους που εμπιστεύονται το δίκτυο της ΑΒ, αλλά και σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα σίτισης, σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας.

Με οδηγό τη χαρά να προσφέρεις το καλύτερο και την καινοτομία που χαρακτηρίζει κάθε της βήμα, η ΑΒ Βασιλόπουλος 80 χρόνια τώρα έχει επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την ξεχωριστή και πλούσια ποικιλία της, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά της και τη μοναδική εξυπηρέτηση.

Με αίσθημα ευθύνης για τις μελλοντικές γενιές, η ΑΒ Βασιλόπουλος πρωτοπορεί και αναλαμβάνει δράσεις που συμβάλλουν καταλυτικά στην προστασία του περιβάλλοντος. Από την ορθή ενεργειακή διαχείριση στις εγκαταστάσεις της έως το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης που υλοποιεί εδώ και 16 χρόνια, η ΑΒ Βασιλόπουλος κινητοποιεί τους ανθρώπους, τους προμηθευτές και τους πελάτες της να αλλάξουν -μικρές ή μεγάλες- καθημερινές συνήθειες και να δημιουργήσουν από κοινού ένα καλύτερο κόσμο, ένα πιο «πράσινο» αύριο.

Με οδηγό την ισχυρή κληρονομιά και τη μακρά παράδοση, το μεράκι για ακούραστη δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά του ιδρυτή της Γεράσιμου Βασιλόπουλου και των ανθρώπων της, η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τα 80 χρόνια της σε όλη τη διάρκεια του 2019, με σημείο αφετηρίας τη νέα της καμπάνια «80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς». Πρόκειται για μια καμπάνια που αναδεικνύει όλα εκείνα που την καθιστούν μοναδική -τη μεγάλη της ποικιλία, τη μοναδική της εξυπηρέτηση, την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων της, τις δικές της μάρκες που ξεχωρίζουν, την επιβράβευση των πελατών της μέσα από το σχήμα πιστότητας AB Plus και τις καινοτομίες που διασφαλίζουν καλύτερη αγοραστική εμπειρία- και συνοδεύεται από ένα δυνατό πλάνο επικοινωνίας.

Η νέα επετειακή καμπάνια της ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελεί μόνο την αρχή για ένα 2019 αφιερωμένο σε επετειακές εκπλήξεις για όλους, με την ανανέωση της υπόσχεσης της εταιρείας στους πελάτες της και την επιβράβευσή τους, με επικοινωνία μέσα στο κατάστημα και προωθητικούς μηχανισμούς που διευκολύνουν τις καθημερινές αγορές, με νέες γεύσεις και καινοτομίες -σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών- που πρώτη υιοθετεί.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει φέτος 80 χρόνια απρόσκοπτης συνέχειας, αφιερωμένα σε μια συναρπαστική πορεία. 80 χρόνια εμπιστοσύνης με μοναδικές αγοραστικές εμπειρίες και ξεχωριστές προϊοντικές προτάσεις για κάθε πελάτη. 80 χρόνια με βαθιές ρίζες και ενσωματωμένες αξίες που εμπνέουν πράξεις αλήθειας και προσφοράς. 80 χρόνια αφιερωμένα στο να αντλεί έμπνευση και να μοιράζεται τη χαρά να προσφέρει το καλύτερο στη δική της μεγάλη οικογένεια∙ τους πελάτες της, τους προμηθευτές της, τους συνεργάτες της και την ελληνική κοινωνία.

80 χρόνια συνεχίζουμε «μαζί», εδώ. 80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς!