Πριν από πενήντα χρόνια, η Redken εισήγαγε μία από τις πρώτες επαγγελματικές σειρές ανδρικής περιποίησης. Έχοντας μια τέτοια ιστορία και κληρονομιά, η επόμενη γενιά των προϊόντων περιποίησης για άνδρες είναι εδώ. Σας παρουσιάζουμε τα ΝΕΑ Redken Brews, την πλήρη συλλογή styling, περιποίησης μαλλιών, επιδερμίδας, γενειάδας αλλά και αντρικής βαφής μαλλιών.

Τα Redken Brews θα επικοινωνηθούν μέσω μιας πολύ-καναλικής ψηφιακής καμπάνιας, με επικεφαλής τους κορυφαίους δημιουργούς στην ανδρική περιποίηση. Επίκεντρο της καμπάνιας θα είναι το Instagram @BarbersandBrews που θα περιλαμβάνει τις καλύτερες τάσεις, εμπνεύσεις, γρήγορες συμβουλές και κυρίως πρωτογενές περιεχόμενο από κορυφαίους δημιουργούς. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία του χρώματος και της βαφής Redken, το στυλ και τη περιποίηση των μαλλιών, αυτοί οι προορισμοί αποτελούν μονόδρομο για όσους έχουν εμμονή με την περιποίηση των ανδρών και το grooming γενικότερα.

Πρόσωπα τις καμπάνιας Redken Brews δύο δυναμικοί δημιουργοί. Ο Influencer hairstylist Mikey Henger, ο guru του fade, ο οποίος συνδυάζει την εμπειρία του old school barber με ένα σύγχρονο twist μόδας και η Redken Artist MJ Deziel, ένα ανερχόμενο αστέρι με avant garde στυλ. Ο Mikey θα μοιράζεται τις συμβουλές, τα σχέδια και τη μοναδική του άποψη στον κόσμο του barbering, ενώ η Redken Artist MJ Deziel, τα edgy looks, τις τεχνικές και τις εμπνεύσεις της.

Τα Redken Brews προσφέρουνε μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης, με 10 προϊόντα περιποίησης, styling, επιδερμίδας και γενειάδας. Η σειρά περιποίησης μαλλιών περιέχει σύνθεση με ενισχυμένη βύνη παρέχοντας πολλαπλά οφέλη για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής. Τα μπουκάλια είναι 100% PCR, εμπνευσμένα από μπουκάλια μπύρας.