Στην προσπάθεια για πιο μακριά μαλλιά, η Kérastase παρέχει το απόλυτο πλεονέκτημα . Η Résistance Extentioniste είναι μια νέα σειρά περιποίησης μαλλιών, ειδικά σχεδιασμένη να ενισχύει την την ομορφιά των μαλλιών . Γιατί, όταν οι γυναίκες μιλούν για μαλλιά –στο κομμωτήριο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε φίλους – ,δύο είναι οι επιθυμίες που αναφέρουν: όμορφα και πιο μακριά μαλλιά . Στόχοι που μπορούν να επιτευχθούν, μόνο αν τα μαλλιά έχουν υγιή όψη και στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση . Η Kérastase αντιλήφθηκε ότι, για να καταφέρουν να αποκτήσουν μακριά μαλλιά, οι γυναίκες χρειάζονται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Η Résistance Extentioniste είναι το νέο, καθημερινό «προπονητικό» πρόγραμμα που ενδυναμώνει ορατά τα μαλλιά, από τη ρίζα ως τις άκρες, η πρώτη σειρά της Kérastase που σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των μακριών μαλλιών. Τα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά και με υγιή όψη , σταματούν να σπάνε, απαλλάσσονται από την ψαλίδα . Και, χάρη στη εντατική επανόρθωση της ψαλίδας, παραμένουν σε άριστη κατάσταση, ώστε να μπορέσετε να τα μακρύνετε . 

Η Kérastase εξαλείφει τα προβληματικά σημεία που δεν αφήνουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά να φτάσουν το βέλτιστο μήκος τους . Μαζί με τους ειδικούς της Recherche Avancée L’Oréal, ανέπτυξαν το αποκλειστικό Creatine R™ –έναν πανίσχυρο συνδυασμό Κρεατίνης + Ceramides . Το Creatine R™ προσφέρει στα μαλλιά τα αποτελεσματικά οφέλη της κρεατίνης. Η κρεατίνη είναι ένα αμινοξύ που χρησιμοποιείται στον αθλητισμό για την αποδεδειγμένη ικανότητά του να ενισχύει τη δύναμη και να επιταχύνει τη μυϊκή αποκατάσταση. Και επειδή και τα μαλλιά σας βρίσκονται σε στάδιο προπόνησης, η Résistance Extentioniste συμπυκνώνει όλη τη δύναμη της κρεατίνης για να ενισχύσει τη δομή της τρίχας και να βοηθήσει τα μαλλιά να μακρύνουν. Εκτός από δύναμη, βέβαια, οι μεγάλες επιδόσεις απαιτούν και την κατάλληλη προετοιμασία. Κι εδώ είναι που μπαίνουν στο παιχνίδι τα ceramides –λιπίδια που απαντώνται εκ φύσεως στο τριχοθυλάκιο. Είναι κάπως σαν την προπόνηση με προστατευτικό εξοπλισμό. Τα ceramides λειτουργούν σαν ασπίδα, κρατώντας το τριχοθυλάκιο ενυδατωμένο και λείο. Καθώς τα επίπεδα των ceramides μειώνονται, το τριχοθυλάκιο γίνεται τραχύ και εύθραυστο, η τρίχα χάνει τη λάμψη της. Εμπλουτισμένη με Creatine R™, η Extentioniste αναπληρώνει τα χαμένα ceramides, διατηρώντας τη φυσική λάμψη των μαλλιών . Το Creatine R™ εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά σας αποκομίζουν τα μέγιστα οφέλη από κάθε προπόνηση, βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση της τρίχας και, άρα, ευνοώντας την ανάπτυξή τους . Είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, που δρα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά .

Η Σειρά: 4 Προϊόντα / 4 Υφές / 4 Συνδυασμοί για Πιο Μακριά, με Υγιή όψη Μαλλιά

B A I N  E X T E N T I O N I S T E 

Σαμπουάν που ευνοεί το μάκρεμα. CREATINE R™ + εμπλουτισμένο με ΤΑΥΡΙΝΗ, ένα αμινοξύ που προστατεύει την τρίχα. Συμβάλλει στην ορατή ενδυνάμωση και ενεργοποίηση του περιβάλλοντος του τριχωτού

F O N D A N T  E X T E N T I O N I S T E  

Κρέμα που ενισχύει το μάκρεμα. CREATINE R™ + εμπλουτισμένη με ΜΗΛΕΪΝΙΚΟ ΟΞΥ, μικροσκοπικά σωματίδια που διεισδύουν στην τρίχα για να την ενδυναμώσουν και την καλύπτουν ομοιόμορφα, από τη ρίζα ως την άκρη, θωρακίζοντάς τη. 

M A S Q U E  E X T E N T I O N I S T E  

Μάσκα που ενισχύει το μάκρεμα . Απίστευτη δύναμη ομοιομορφίας, ακόμα και στις πιο λεπτές άκρες . CREATINE R™ + ΜΗΛΕΪΝΙΚΟ ΟΞΥ, μικροσκοπικά σωματίδια που διεισδύουν στην τρίχα για να την ενδυναμώσουν και την καλύπτουν ομοιόμορφα, από τη ρίζα ως την άκρη, θωρακίζοντάς τη.

S É R U M  E X T E N T I O N I S T E

Ορός για το τριχωτό και τα μαλλιά. Ενδυναμώνει την τρίχα, από τη ρίζα CERAMIDES + εφαρμογή στο τριχωτό με μασάζ.