Η Redken, ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα στις ΗΠΑ, επιμελήθηκε το Hairstyling των Mad Video Music Awards 2018 by Coca-Cola and McDonald’s™ .

Η κορυφαία ομάδα των Ελλήνων Redken Artist, πλαισιωμένη από 40 περίπου κορυφαίους επαγγελματίες hairstylists από όλη την Ελλάδα, επιμεληθήκανε τα hair look της λαμπερής βραδιάς.

Edgy, Rock, Glam μοναδικές κομμωτικές δημιουργίες για τους καλλιτέχνες, τους παρουσιαστές και τις χορευτικές ομάδες των Mad VMA 2018, εμπνευσμένες από τη μητρόπολη της Μόδας τη νέα Υόρκη, που δημιουργηθήκανε μόνο με προϊόντα περιποίησης και styling Redken.  

«H Φυλή της Redken, η «RedkenTribe», όπως μας λένε, είναι εναλλακτικοί επαγγελματίες κομμωτές οι οποίοι θέτουν τις τάσεις στα μαλλιά, βρίσκονται πίσω από κορυφαία fashion events, θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις.

Τα VMA είναι πλέον ένας εναλλακτικός μουσικός θεσμός, στον οποίο η Redken είχε τη χαρά να δώσει φέτος λίγη από την λάμψη, τον παλμό και την ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης, μέσα από τις κομμωτικές δημιουργίες» δήλωσε ο Χάρης Παπαγεωργακόπουλος, Brand Manager Redken.

Επικεφαλής της ομάδας των Ελλήνων Redken Artist και υπεύθυνη εκπαίδευσης Redken είναι η Λία Κουρούπη. Η ομάδα αποτελείται από τον Global Redken Artist Δημήτρης Μάγγος και τους: Σούλη Ζήση, Χρήστο Νικολαΐδη, Ζήση Τάμπα Ιωάννη Μαρμαρά και Βασίλη Κωσταρά.