Φέτος το Carroten γιόρτασε, την Κυριακή 10 Ιουνίου, την αρχή του καλοκαιριού στο BOHO MARKET & MORE στο Καράβι του Σχινιά, με φόντο το μπλε της θάλασσας! Μαζί με το 4moms.gr, το site για τη σύγχρονη μητέρα, τo Carroten, το Νο.1 αντηλιακό στην Ελλάδα, μετέφερε μέσα από την μουσική του διάθεση την ανάγκη για αντηλιακή προστασία στα παιδιά και παρέσυρε τους μικρούς μας φίλους στους χαρούμενους ρυθμούς του!

Για πρώτη φορά, παρουσίασε ζωντανά το Carroten Kids Song Project σε μικρούς και μεγάλους, το πιο καλοκαιρινό παιδικό τραγούδι που δείχνει με έναν πολύ fun τρόπο στους μικρούς μας φίλους τον σωστό τρόπο χρήσεως αντηλιακού και αντηλιακής προστασίας! Μαζί με την κορυφαία Ελληνίδα χορογράφο Μαρία Λυραράκη, πριν από τη «Βουτιά μες το Νερό», οι μικροί μας φίλοι έμαθαν να χορεύουν μαζί με το Carroten Kids στο ΚΑΡΑΒΙ ενώ άνοιξαν την «αυλαία» για έναν πολύ ξεχωριστό αγώνα footvolley με το παρόν να δίνουν δύο πρώην διεθνείς παίκτες, ο Αντώνης Νικοπολίδης & ο Δημήτρης Παπαδόπουλος όπου συναντήθηκαν και αναμετρήθηκαν με τη νέα γενιά.

Το video clip, που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους όλο το φετινό καλοκαίρι, υπογράφει σκηνοθετικά ο Άλεξ Κωνσταντινίδης, την χορογραφία η Μαρία Λυραράκη και την σύνθεση του τραγουδιού το Musou Music Group! Carroten και … Βουτιά μες στο νερό!!!!!!

 

#CarrotenKids

 

Απολαύστε το video clip του Carroten Kids Song Project

&

Μπλουμ.. μες στο νερό!!!