Στον πεζόδρομο της Γεωργίου Ολυμπίου στο Κουκάκι, σ’αυτήν την ήσυχη και γοητευτική γειτονιά, βρίσκεται μια Μικρή Βενετία. Ο λόγος φυσικά για το ελληνικό εστιατόριο στο νούμερο 15 της οδού. Ένας πολύ φωτεινός χώρος με τραπέζια και έξω δίπλα στα δέντρα, όπου εκεί απολαμβάνει κανείς πιάτα που θυμίζουν την κουζίνα της μαμάς με νότες διεθνικότητας..!

Εκεί, πέρα από τα υπέροχες νοστιμιές του λιτού καταλόγου, θα βρούμε και πιάτα ημέρας με γευστικές εκπλήξεις που διαφοροποιούνται κάθε βδομάδα, αλλά και πιάτα για χορτοφάγους! Θα βρούμε επίσης και ποικιλία κρασιών και μπύρας, αλλά και αποστάγματα από μικρούς παραγωγούς του τόπου μας.

 

Η Μικρή Βενετία ευσθητοποιήται, και στις 9 & 10 Ιουνίου, προσφέρει το χώρο της για μια εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση του έργου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα! Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση χειροποίητων ειδών και αντικειμένων, με κοσμήματα, διακοσμητικά, κρεμούλες, βιολογικά προϊόντα κ.α... αλλά και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Οι μαμάδες μπορούν να φέρουν τα παιδάκια τους, και αυτά θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν και θα φτιάξουν χειροποίητες κατασκευές, όσο οι γονείς απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

 

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν 9 & 10 Ιουνίου, είστε προσκαλεσμένοι να βοηθείσουμε όλοι μαζί σ’αυτόν τον φιλανθρωπικό σκοπό, και να κάνουμε μια βόλτα στον δροσερό πεζόδρομο της Γεωργίου Ολυμπίου 15, στο Κουκάκι.

Event link

https://www.facebook.com/events/443120986135779/

 

Μικρή Βενετία

https://www.facebook.com/MikreBenetia/

 

Γιατροί Χωρίς Σύνορα

https://www.facebook.com/msf.greece

Φωτογραφίες