Η CAMILA CABELLO δεν είναι άλλη από την τραγουδίστρια που ερμηνεύει το “HAVANA” το απόλυτο No 1 hit αυτής της περιόδου που παίζει non stop στο ραδιόφωνο και στα clubs και που την αποθέωσε στην συναυλία της «Jungle Ball 2017» στην Νέα Υόρκη, με την ίδια να δίνει ένα μοναδικό show επί σκηνής.

"Αυτό το έτος είναι η αρχή ενός εντελώς καινούργιου κεφαλαίου για μένα, τόσο στη μουσική μου όσο και στην προοπτική μου για τη ζωή - και είμαι ενθουσιασμένη που η SKECHERS είναι μέρος αυτού του ταξιδιού", δήλωσε η Camila Cabello. "Εκτός από το ύφος και την άνεση των παπουτσιών SKECHERS, λατρεύω τις φιλανθρωπικές προσπάθειές τους. Η SKECHERS κάνει τη διαφορά - είτε δίνοντας νέα παπούτσια σε εκατομμύρια παιδιά είτε σώζοντας ζωές αδέσποτων ζώων . Λατρεύω αυτό το πνεύμα γενναιοδωρίας - και ανυπομονώ να μοιραστώ αυτά τα θετικά μηνύματα με τον κόσμο ως η νέα ambassador της SKECHERS ».

"Η Camila έχει ήδη αγαπηθεί από εκατομμύρια, και είναι αυτή που θα παρακολουθούμε φέτος και στο μέλλον ", πρόσθεσε ο Michael Greenberg, πρόεδρος της SKECHERS. "Ήταν μια από τις 25 έφηβους με τη μεγαλύτερη επιρροή τον περασμένο χρόνο, έχει ερμηνεύσει τραγούδια επιτυχίες τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά, έχει φανατικούς οπαδούς και αποτελεί ένα εξαιρετικό παγκόσμιο πρότυπο για την εταιρία μας. "

 

Η Skechers θεωρείται «γίγαντας» στον χώρο του lifestyle και performance υποδήματος, και έχει εξελιχθεί σε ένα mega-brand διάσημο για την προσφορά μοντέρνων υποδημάτων υψηλής ποιότητας, για κάθε τρόπο ζωής, κάθε δραστηριότητα αλλά και για κάθε μέλος της οικογένειας. Με περισσότερα από 3000 διαφορετικά είδη lifestyle και performance υποδημάτων, η Skechers είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες υποδημάτων στον κόσμο!

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Skechers στην Eλλάδα και την Κύπρο, είναι η εταιρεία Top Trends SA,

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 54, Βούλα ,τηλ .210.9689120info@toptrends.gr

E-Shop: www.skechers.gr