Οι πιο λαμπερές μέρες (και νύχτες) του χρόνου απαιτούν πραγματικά ξεχωριστές εμφανίσεις! Και για να τις πετύχεις φυσικά και χρειάζεσαι τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς. Ένα κραγιόν σε nude απόχρωση για φυσική λάμψη όλη μέρα, αλλά και ένα σκούρο για εντυπωσιακά βραδινά looks. Ή μήπως και μερικά στους τόνους του ροδάκινου, του ροδιού και του μπορντό; Και γιατί όχι όλα αυτά;

Το κιτ mini Everlasting Liquid Lipsticks της Kat Von D διαθέτει οχτώ αποχρώσεις για κάθε χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, για να μπορείς να δημιουργήσεις αμέτρητα καλλιτεχνικά αποτελέσματα, από το πιο συμβατικό έως το πιο τολμηρό. Στα καταστήματα Sephora θα βρεις επίσης το αντίστοιχο κιτ με σκιές αλλά και το Lip Liner Triο για να ολοκληρώσεις άψογα το μακιγιάζ σου!

Ποια είναι η Kat Von D

Η Kat Von D είναι καλλιτέχνις τατουάζ και φαινόμενο στον χώρο της ομορφιάς, που ξεχωρίζει για το μοναδικό στυλ της. Η Kat Von D έχει δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων μακιγιάζ μεγάλης διάρκειας, που συνδυάζουν έντονα χρώματα και απόλυτη κάλυψη. Ακολουθούμενη από εκατομμύρια θαυμαστές στα κοινωνικά δίκτυα, η Kat Von D διαχειρίζεται μία από τις πιο δημιουργικές κοινότητες όσον αφορά τα θέματα ομορφιάς στον κόσμο.

Και μην ξεχνάς! Με αγορές προϊόντων Kat Von D άνω των 40€, ΔΩΡΟ ένα Tattoo Liner ή ένα Studded Kiss σε deluxe size. Η επιλογή των δώρων γίνεται βάσει διαθεσιμότητας του καταστήματος.